maanantai 4. elokuuta 2014

Bumba esteillä

Kuten olenkin jo kertonut, on Bumba jo varsin lahjakas hyppääjä. Isoille esteille siltä tuskin potentiaalia löytyy, mutta Nupun tavoin tulee varmasti hyppimään jatkossakin mielellään pikkuesteitä.
Bumba lähti hyppimään esteitä hyvin jo ensimmäisellä kerralla ja sellainen kanin tulee ollakin jotta sitä jaksan jatkossakin hypyyttää. Kyllä meillä varmaan useampikin kani lopulta alkaisi esteitä hyppiä, mutta itseäni ei huvita opettaa kania joka tajuaa idean vasta kymmenennellä koulutuskerralla.
Bumban este-ennätys on toistaiseksi 20cm, mutta tavoitteena on päästä 30cm esteisiin asti.Kohtapuoliin alkaa myös Nessun ja Wendyn estekoulutus. Saa nähdä onko kumpikaan perinyt äitinsä taitoja. Nellan kanssa kokeiltiin myös esteitä, mutta se ei niistä innostunut ollenkaan. Sen kanssa tuskin esteitä enää yritetäänkään. Nellan sisko sen sijaan on hyvinkin innokas hyppijä ja on käynyt kisoissakin asti. Lisää Ginny siskon esteilystä voi lukea sen omasta blogista.

Huomena tapahtuukin sitten taas jotakin hauskaa, josta tulee illalla oma postauksensa. Kissanpennun kuulumisia ja kuvia on niitäkin luvassa lähipäivinä. :)

1 kommentti:

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)