keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Viikon ikäiset vauvakanit


Vauvat ovat jo viikon ikäisiä. Enää ei siis kestä kauaa että silmät alkavat aukeilla. Sen verran ovat kasvaneetkin, että litran kauha vaihtui vatiin.

vauva 1
vauva 1
Tämä poikanen on väriltään madagaskar perhonen ja saattaa olla myös otter.

vauva 2
vauva 2

Toinen vauva on väriltään keltamusta japanilainen perhonen. Mustaa siinä ei tosin ole havaittavissa kuin parissa pienessä pilkussa.

vauva 3
vauva 3
 Tämä on ilmeisesti luonnonkeltainen, vaikka aika haalea väri sillä onkin.

vauva 4
vauva 4
Vauva nelosen väri on aika jännä. Poikasessa näkyy ainoastaan mustalta näyttäviä merkkejä. Kaikkein eniten vaikuttaisi olevan mustavalko japanilainen perhonen, mutta aika epätodennäköistä että sellainen olisi poikueeseen putkahtanut. Voi kyllä olla että on madagaskarkin. Täytyy katsella ja odotella minkä värisiltä merkit myöhemmin näyttävät.

vauva 5
vauva 5
 Kakkosvauvan tavoin vitonenkin on keltamusta japanilainen perhonen.

vauva 6
vauva 6
Kutonen on aika upea väriltään, joka siis on madagaskar otter. Viimeksi kun meillä mada otter syntyi, se oli paljon vaaleampi ja muistutti lähes luonnonkeltaista. Tälläisellä tummalla madalla otter kuvia näyttää todella hienolta.

vauva 7
vauva 7
Viimeisellä vauvalla on ainakin vielä tässä vaiheessa nähtävillä väriä ainoastaan selkäviirussa. Viiru on hyvin haalea, mutta madagaskarin värinen se taitaa olla.

Samassa studiossa tuli otettua myös kuvat vähän isommista vaaveista, eili Nessusta ja Wendystä. Nämä neidit ovat nyt aika tarkkaan kolmen kuukauden ikäisiä. Näiden kanssa pääseekin jo pian kokeilemaan esteitä ja selviää ovatko perineet yhtään äitinsä taitoja.

Wendy
Nessu
Aika upeita nämä neitoset ovat ulkonäöltään ja luonteeltaan myös todella ihania. Hyvä tuuri kävi kun tälläiset helmet poikueeseen syntyivät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)