perjantai 4. heinäkuuta 2014

Tyttöset kuvattavana

Viikko sitten pääsivät poikakanit kuvattavaksi ja tänään olikin sitten tyttöjen vuoro. Edellisestä postauksesta on siis tosiaan viikko päässyt vierähtämään ja muutenkin uusia postauksia on viimeaikoina tullut harvakseltaan. Ei ole oikein tapahtunut mitään mainitsemisen arvoista ja se on tietenkin tärkein syy postausten puuttumiseen. En ole myöskään työkiireiltäni ehtinyt eläimiä kuvaamaan ja silloin kun olisi aikaa, on tullut vettä taivaan täydeltä. Ehkä heinäkuun aikana alkaa taas postaustahti parantua.

Toowoomba "Nella"
Cinderella "Panda"
Lucky Number "Luna"
Valloittava Valssi "Nuppu"
Rauhaton Rupeltaja "Rumba"
Serpensortia "Nessu"
Touhukas Toukokuu "Tilda"
Tarantellegra "Wendy"
Limonade "Limona"
Joku ehkä saattoikin huomata, että yksi neiti uupuu joukosta. Hillan nimittäin jätin kuvaamatta. Syynä tähän on se, että pupu taitaa olla sittenkin tiineenä, enkä sitä viitsi turhan takia nostella. Etenkään kun Hilla ei edelleenkään erityisemmin siitä pidä ja kiinni ottaminen oon aina oma operaationsa. 

Aika uskomattomalta tuo tiineys tuntuu, sillä Leni ei saanut Hillaa astuttua kertaakaan kunnolla. Muutama viikko ennen astutusta Hilla oli kovassa kiimassa, mutta tietenkin sitten kun pääsi uroksen kanssa samaan häkkiin, ei asia kiinnostanut enää tippaakaan. Hilla antoi Lenin kyllä astua, mutta näytti siltä ettei olisi nostanut häntäänsä kertaakaan. Tilaisuuden tullen se myös paineli urosta karkuun ja piti kiukkuista urputusta koko ajan. Hillalla on kuitenkin vatsa kasvanut selvästi, se on kaivellut ulkotarhan puolena ihan hulluna, eikä ole kolmeen viikkoon hyväksynyt urosta lähelleen. Aika vahvasti siis vaikuttaa siltä että poikasia olisi epäonnistuneesta astutuksesta huolimatta tulossa.

Lunalla oli sama juttu talvella ja sekin sai poikasia vaikkei uroksen antanutkaan astua. Ehkei asia siis Hillankaan kohdalla mahdoton ole. Juliuksella kävi myöskin taannoin ulkopuolinen tyttöystävä kylässä. Naaras oli hyvin vahvasti sitä mieltä ettei anna astua ja puput taisivat juosta häkkiä ympäri lähes tunnin ajan. Lopulta naaras väsyi ja Julius pääsi sitä astumaan. Naaras ei kuitenkaan ollut selvästikään kiimassa, joten olin aika varma ettei poikasia tulisi. Myöhemmin sain kuitenkin sähköpostia, että poikasia oli syntynyt. 
Hiljalleen on alkanut tuntua siltä, että kanit tulevat välillä tiineiksi pelkän ajatuksen voimalla...

6 kommenttia:

 1. Oii että mää tykkään näistä sun kaneista:3 Sun blogi on tosi kiva:)

  www.viivikatsujapuput.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Uijui tuo Nessu on ihana <3. Toivottavasti Hillalle syntyisi terveitä poikasia :).

  VastaaPoista
 3. Uah tuota Wendya voisi ihailla loputtomiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wendy on tosi nätti. Kävi hyvä tuuri kun sattui tuollainen unelmakani syntymään. :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)