sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Pikkupuput


Pikkuiset ovat saaneet jo hieman karvaa pintaansa ja värit alkavat näkyä selkeämmin. En ole vielä niistä yksittäiskuvia ottanut, mutta alkuviikosta voisi ensimmäiset kuvat vaaveista ottaa. Hienosti on Hilla jaksanut lapsiaan hoitaa ja kaikki ovat pullean ja hyvin hoidetun näköisiä.

Yksi poikasista on väriltään madagaskar otter ja yksi on luonnonkeltainen. Loput viisi ovat erilaisia perhosia. Ainakin pari keltamustaa perhosta näyttäisi olevan. Parilla taas on merkit tummia, joten mahtavatkohan sitten olla madagaskareita vai jotakin muita. Ulkonäön suhteen ei ole poikasista erityistä lempparia noussut, joten vielä ei ole mitään ajatustakaan siitä mikä poikanen voisi mahdollisesti jäädä kotiin. Toivottavasti joukossa kuitenkin naaraita olisi, sillä urospoikaselle ei oikein olisi tästä yhdistelmästä mitään käyttöä.

Poikasten värien perusteella selvisi sekin, että poikueen isä Leni taitaa olla väriltään madagaskar otter perhonen. Poikasena se oli ihan selvä luonnonkeltainen, mutta mitä sitä nyt myöhemmin olen nähnyt, niin mada otteria olen epäillytkin.


Käykäähän muuten osallistumassa Riemuloikka blogin arvontaan!

4 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)