lauantai 14. kesäkuuta 2014

Viimeiset vauvakuvat

Locomotor
Serpensortia "Nessu"
Incendio
Sonorus
Aquamenti
Tarantellegra "Wendy"
Sectumsempra
Huomena poikaset täyttävät 8 viikkoa ja tulevat näin ollen myös luovutusikään. Locomotor lähti jo hieman etuajassa, eli tänään, kohti uutta kotia. Loput neljä myytävää lähtevät uusiin koteihinsa huomenna. Kyllä luppalassa onkin sitten hiljaista, kun seitsemän pikkukanin sijasta siellä temmeltää enää kaksi vaavia.

Millään ei näistä raaskisi luopua, mutta pakkohan se on. Nyt jää muille pupuille enemmän aikaa ja pääsee kotiin jääviin poikasiin tutustumaan paremmin. Wendy ja Nessu saavat rauhassa vielä kasvaa, mutta isompien poikasten kanssa on alettu jo harjoitella hieman estehyppyä. Neljän kuukauden ikään eivät nekään ole vielä ennättäneet, joten mitään kunnon treenejä ei vielä tietenkään tehdä. Ihan kymmenen senttisiä miniesteitä on muutamaan kertaan kokeiltu, jotta hieman esteiden ideaa oppisivat. Pate ja Nella eivät vaikuta kovin innostuneilta, mutta Bumba on ihan lupaava tapaus. Mitään kunnon estekaneja nämä eivät ole eikä niistä sellaisia tule, mutta onhan se ihan mukava jos kotosalla voisi aina satunnaisesti hieman esteitä hyppiä.

Hilla
Hilla oli määrä astuttaa eilen, mutta ei valitettavasti ollut kiimassa. Tavalliseen tapaansa Leni joutui siis jälleen tekemään turhan reissun. Täytyy odotella milloin neitiä alkaisi miesseura jälleen kiinnostaa. Jos Leniä ei saada paikalle sopivana ajankohtana, niin Hilla astutetaan sitten Paskiksella. Paskis ja Leni ovat puoliveljet ja ovat hyvin saman tyyppiset kanit luonteeltaan ja ulkonäöltään. Sinänsä ei siis ole väliä kummalla Hillan astuttaa, mutta olisihan se kiva saada Lenillekin jälkeläisiä kun Tildan poikue ei onnistunut.

Leni


2 kommenttia:

 1. Suloiset pikkuiset! :3
  Ainakin meidän Ginny (Wollongong) on vaikuttanut kiinnostuneelta esteille, saa nähdä tullaanko kilpailemaankin tulevaisuudessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että edes jotakuta esteet kiinnostaa, kun Ginnyn sisarukset Nella ja Pate eivät taida oikein esteiden päälle mitään ymmärtää. Olisi kyllä hienoa jos kisoihinkin asti vielä joskus pääsisitte. :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)