perjantai 20. kesäkuuta 2014

Pupupariskunta

Hillan tiineyden suhteen ei ole tapahtunut edistystä suuntaan eikä toiseen. Lenihän sitä kävi moikkaamassa jo viikko sitten, mutta Hillaa ei tuntunut silloin uros oikein kiinnostavan. Se antoi kyllä Lenin astua, mutta ei nostanut häntäänsä ja vain urputti vihaisesti nurkassa. Kertaakaan Leni ei kellahtanut selälleen, joten sen perusteella ei onnistunutta astumista tullut. Pienellä mahdollisuudella Hilla on kuitekin voinut tulla jo tuostakin tiineksi, kuten Lunankin kanssa kävi. En kuitenkaan pidä asiaa kovin todennäköisenä.

Viimeisen viikon aikana olen yrittänyt lähes päivittäin astuttaa Hillaa Paskiksella, mutta Hilla juoksee vain karkuun eikä Paskis pääse astumaan edes sitä vähää mitä Leni. Tämä saattaisi kyllä toisaalta viitata siihen, että vaaveja jo masussa olisi. Lisäksi Hilla on kaivellut ihan hulluna. Juuri tänään sain täyttää syvää koloa kivillä, kun alkoi uhkaavasti jo mennä verkon toiselle puolelle. En kuitenkaan toivo liikoja mahdollisen tiineyden suhteen, sillä todennäköisemmin kyseessä on vain lievää valeraskailua.

Toivottavasti Hilla kuitenkin mahdollisimman pian tulisi kantavaksi ja saisi poikaset. Ihan jo senkin takia että luonne tasoittuisi. Poikasena neiti oli ihana sylikani, mutta nyt on jo jonkin aikaa ollut kamala murkkuilija. Välillä ei käy mikään ja kaikki on huonosti. Kiinni sitä ei meinaa saada millään ja kun sen lopulta saa napattua alkaa järjetön rimpuilu. Viimeisenä oljenkortenaan saattaa myös näykkiä. Muilla kaneilla on aikanakin poikasten myötä unohtunut nuoruuden kiukuttelut, joten toivottavasti Hillallekin käy samalla tavalla.

Tänään Hilla ja Paskis olivat jälleen hetken aikaa yhdessää aitauksessa. Täytyy kyllä ihailla kuinka hyväkäytöksinen Paskis on. Aluksi yritti astua Hillaa, mutta kun Hilla teki selväksi että ei kiinnosta, antoi sen olla ihan rauhassa. Pariskunta vain söi ja makoili kiltisti yhdessä.

1 kommentti:

  1. Sinut on haastettu! :) http://onnenpomput.blogspot.fi/2014/06/36-haastetta.html

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)