sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Pieniä pupuja

Nupun vaavit täyttivät tänään kolme viikkoa (tai jos tarkkoja ollaan niin täyttävät vasta muutaman tunnin päästä). Sukupuolia olen tämän viikon ajan poikasilta tiiraillut ja ovat alkaneet hiljalleen hahmottua. Osan kohdalla sukupuolet ovat hyvin selvät, mutta mutama epävarmakin vielä joukossa on. Sukupuoliin saattaa siis tulla vielä muutoksia.

Poikaset syntyivät pääsiäisenä, joten nimiteemaksi olisi sopinut hyvin pääsiäisaihe. En kuitenkaan aiheesta oikein pitänyt, joten nimiteema on tällä kertaa Harry Potter elokuvissa/kirjoissa esiintyvät loitsut. Toissalta eikös pääsiäisenä yleensä tule telkkarista Harry Potter leffoja, joten ehkä nämäkin nimet tavallaan ovat pääsiäiseen liittyvät.

Piirtopäiset lapsukaiset ovat siis jäämässä edelleen kumpikin kotiin. Tarantellegra oli harmikseni uros, mutta siitä huolimatta saa luvan jäädä kotiin. Madagaskar x-kirjava on yksi lempiväreistäni, joten ei pupun myyntiä oikein voi edes harkita. Vielä kun sattuu olemaan sinisilmäinen ja MM harjaksinenkin.
Serpensortia on myös erittäin upea kaninalku. Veljensä tavoin sekin on sinisilmäinen ja MM harjaksinen. Pupu lähtee mahdollisesti jossakin vaiheessa siskoni matkaan maailmalle, mutta jalostusoikeudet tulevat pysymään minulla.

u. Tarantellegra JÄÄ KOTIIN

n. Aquamenti

n. Incendio

u. Locomotor

n. Serpensortia JÄÄ KOTIIN

n. Sonorus

n. Sectumsempra

Osaako muuten kukaan sanoa minkä värinen Locomotor on? Olen väriä parissakin paikassa yrittänyt kyselä, mutta en ole vastausta saanut. Pupu on vaaleansinertävän harmaa ja turkissa on kauttaaltaan vaaleampia karvoja seassa.

7 kommenttia:

 1. Ei oo tottaaa :D varastit mun nimiteeman ;D oivoih, ihania nimiä!

  VastaaPoista
 2. Voih, suloiset nimet suloisilla poikasilla! :3

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Hmm… En tosiaankaan pane varman päälle, sanoisinko mv sininen? Toisaalla se on kyllä ehkä vähän liian tumma. No mun veikkaus on epäsäännöllinen väri.(:

  VastaaPoista
 5. Oi ku söpöjä pupuja♥

  VastaaPoista
 6. Mikä yllätys, että nuo kauneimmat kirjavat jäävät kotiin ;) ♥

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)