keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Monenlaista vauvakania

Kuvat on jo eiliseltä, mutta en niitä ehtinyt eilen blogissa julkaista. Edelleen on saatu nauttia upeista säistä. Kuvistakin varmaan huomaa, että varsin kesäisissä tunnelmissa ollaan.

Asiasta olen jo blogissa maininnutkin, mutta kerrotaan nyt vielä uudelleen jos joku ei ole asiaa huomannut ja sitä ihmettelee. Eli kotiin jäävä Tarantellegra olikin sitten lopulta tyttö, eikä poika. Muiden poikasten sukupuolet ovat pysyneet samoina. Nyt kun vielä keksisi kivat kutsumanimet kotiin jääville vaaveille.

Nämä Nupun poikaset ovat kyllä aivan järjettömän ihania tapauksia niin ulkonäöltään kuin luonteeltaankin. Jatkuvasti on joku kiipeämässä syliin, eivätkä nämä tunnu pelkääväänkään yhtään mitään. Tekisi mieli pitää kaikki itse, mutta ehkäpä se kaksi poikasta on jo ihan tarpeeksi.

n. Tarantellegra JÄÄ KOTIIN
n. Aquamenti
n. Serpensortia JÄÄ KOTIIN
n. Incendio VARATTU
n. Sonorus  VARATTU
u. Logomotor
n. Sectumsempra
Kotiin jäävien lapsosten lisäksi poikueesta on jo kaksi naarasta varattu. Kahta vapaana olevaa naarasta en ennen viikonloppua lupaa kenellekään, sillä silloin selviää haluaako eräs tuttu ottaa meiltä kaneja. Uros on edelleen vapailla markkinoilla, joten sitä voi kysellä jos kiinnostaa. Naaraistakin voi alustavia kyselyitä laittaa, mutta niiden tilanteesta en tosiaan ennen viikonloppua osaa sanoa mitään.

Pikkupoikasten lisäksi kameran eteen pääsivät myös isommat lapset. Niistä ei kovin hienoja kuvia tullut, sillä eivät olleet kovin innostuneita poseeraamaan.

n. Toowoomba "Nella"

Nellasta on kasvanut erittäin nätti puputyttö. Neiti on mukava luonteeltaan, hyvin samantapainen kuin emänsä Panda.

u. Avenger "Bumba"

Bumban piti aluksi jäädä kesäksi "koeajalle", mutta tässä vaiheessa on jo selvää ettei se tule meiltä minnekään lähtemään. Luonteeltaan se on aivan ihana. Perinyt selvästi kaikkien sukulaistensa parhaimmat piirteet. Luonne vaikuttaisi aika lupaavalta senkin suhteen, että saattaisi jopa tykätä esteiden hyppimisestä. Olisi mukavaa saada Nupun lisäksi toinenkin esteistä innostunut kani joukkoon.

u. Ballarat

Ballarat asustelee edelleen kotona, mutta etsiskelee kuitenkin kokoajan omaa kotia. Todella ihana poika kyllä on ja mieluusti sen itsellä pitäisin. Urosten määrää ei vaan voi ihan hirmuisesti enää kasvattaa, eikä pojalle olisi kasvatuksenkaan suhteen mitään käyttöä.

1 kommentti:

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)