sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Viimeisiä kuvia pupuvauvoista

Eilen tuli kuvattua taas kaikki poikaset läpi. Joidenkin kohdalla nämä jäävät mahdollisesti viimeisiksi kuviksi blogissa, sillä ensiviikon aikana osa poikasista lähtee kohti uusia seikkailuita. Lunan, Pandan ja Limonan poikaset tulevat luovutusikään torstaina. Rumban poikaset sentään ovat vielä hetkisen pidempään kotosalla, sillä niiden luovutusikä on vasta toukokuun 5. päivä.

Limonan poikaset

Limonan kaksikko on vieläkin vailla virallisia nimiä. Tarkoitus olisi nimetä nämä jonkin tunnetun kaksikon mukaan, mutta mitään kivaa ei ole tullut mieleen. Toinen vaihtoehto on vastakohdat.
Jos jollekin lukijalle tulee mieleen kivat nimet, niin ehdota ihmeessä!

Naaraspoikasella laskeutui tässä yksi päivä toinen korva. Luppakorvaisia olettaisin kummastakin tulevan, mutta kovin hidasta on korvien laskeutuminen kun viileässä lämpötilassa asuvat.

uros
naaras

Lunan poikaset

Lunan poikueesta Wolverine olisi vielä kotia vailla!

u. Wolverine
u. Deadpool
u. Daredevil
n. Elektra
Pandan poikaset

Näistä poikasista Ballarat saattaa vielä vapautua. Poika on varattu tutulle, mutta hän ei ole vielä varma voiko kahta kania ottaa.

u. Ballarat
u. Kalgoorlie
n. Coolangatta
n. Toowoomba "Nella"
n. Wollongong
Rumban poikaset

Kolmikko saavuttaa huomena kuuden viikon iän. Tyttö saa jäädä vielä laumaan, mutta pojat tulen siirtämään Niilon luokse asumaan. Tulee sitten luppaakoppiin enemmän tilaa, kun ei ihan koko suku samassa häkissä asu.

n. Magnum
u. Avenger "Bumba"
u. Caliber

Vaikka osa lapsosista lähteekin pian maailmalle, ei kanien määrä pääse vähentymään. Nupun pitäisi nimittäin synnyttää alkuviikosta. Tiineenä se ainakin varmasti on. Potkuja ei ole vielä masussa tuntunut, mutta muuten poikaset kyllä tuntuvat epämääräisinä möykkyinä. Nupun vatsa ei ole huiman iso, joten luultavasti aika pienehkö poikue tulossa.

Tilda ei taida olla vieläkään kantavana, vaikka Leni sen onnistuneesti astuikin. Astutuksen jälkeen Tilda on tehnyt kaksi kertaa pesän, jonne on nyppinyt karvojakin. On siis erittäin epätodennäköistä, että kantavana oikeasti olisi. Seuraavaksi Tilda koitetaan astuttaa Juliuksella, jotta Leni ei joudu jatkuvasti matkaamaan sijoituskodista tänne. Muutaman kerran olen jo Tildaa ja Juliusta yhteen laittanut, mutta Tilda ei ole antanut Juliuksen astua. Toivottavasti Tildakin lopulta tiinehtyisi.

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia♡ Pidän erityisesti Limonan urospoikasesta ja noista mustista pupuloista.

  VastaaPoista
 2. Tiku ja Taku vois sopia mutta jos toinen on naaras niin hmmm.. tuli jotenkin mielee Brandy ja herra Whickers jos et tiedä kyseisiä hahmoja niin googleta:) siinä on ainakin vastakohtainen ja hahmot yhdessä:D

  VastaaPoista
 3. Voi, tuo Avenger on kyl älyttömän suloinen :)

  VastaaPoista
 4. Mulle tuli mieleen tospi ja tessu, mut eiks neki molemmat oo poikia :D Toi Daredevil on vaa aina ollu kaikista se mun suosikki ja on yhä edelleen! :3 Ihania kaikki pikkuset!

  VastaaPoista
 5. Oi kun sulosiii!! <3 <3
  Nimiehdotuksia: Naaras I Uros
  Bright I Fog
  Almora I Amber
  Datia I Dewas
  Starlet I Supra

  Tuli nyt tuon verran ehdotuksia :D Voisitko sitten vastata tähän kommenttiin??

  T. Elain Kopla!
  (Ps. En voinut kirjautua tililleni, siksi Anonyyminä ehdotuksia :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia nimiehdotuksista. Pitää katsoa mihin lopulta päädytään. :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)