sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Väki vähenee, vaiko sittenkään?


Pupumäärä on päässyt vähentymään huimasti, sillä kuusi pikkuista on muuttanut tämän viikon aikana uusiin koteihin. Pandan urospoikanen Kalgoorlie lähti ensimmäisenä kohti uusia seikkailuja. Seuraavana päivänä uuteen kotiin matkasi Deadpool ja sitä seuraavana Wollongong. Eilen lähti Coolangatta ja tänään Daredevil ja Wolverine. Mikäli muuten jotakuta kiinnostaa, niin Wollongongin eli Ginny kuulumisia voi seurata jatkossa täältä.

Viikon kuluttua lähtee taas lisää lapsosia maailmalle. Nella ja Bumba sentään jäävät vielä kotosalle. 

Vaikka osa poikasista jo lähteekin maailmalle, on osa vielä hyvin pieniä. Nupun poikaset täyttävät tänään illalla viikon. Poikasten värit alkavat olla selvillä ja enää jännitetään onko joku perinyt siniset silmät.

isabella
sininen
isabella
musta (?)
sininen
musta x-kirjava
madagaskar x-kirjava
Näillä näkymin kumpikin x-kirjavista lapsosista olisi jäämässä kotiin, mikäli vain luonteet ja sukupuolet menevät nappiin. Kummastakin on odotettavissa hyvin pörröisiä, sillä omaavat MM harjakset. Ulkonäöllisesti olisivat siis juuri sitä mitä yhdistelmästä haettiinkin.

Alkuviikosta selviää saadaanko laumaan vielä lisää vauvoja. Tilda saattaa nimittäin kuitenkin olla tiine, vaikka siltä ei oikein vaikutakaan. Lukuisista yrityksistä huolimatta ei ole ollut suostuvainen astutukseen ja ihan kuin masussakin olisi tuntunut pari potkua tänään. 

Perheenlisäystä on piakkoin odotettavissa myös muiden kuin kanien muodossa. Kissanpennun paikka olisi nimittäin auki, heti kun vain sopiva pentu löytyy. Karoliinan kuoleman jälkeen olen myöskin katsellut navettoon jotakin uutta asukasta, lähinnä kuttua tai jotakin lintua. Aika huonosti vain on mitään tarjolla, ainakaan järkevän matkan sisällä. 

1 kommentti:

  1. Haastaisin sinut jos otat haasteen vastaan. :) http://daiminblogi.blogspot.fi/2014/04/haaste.html

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)