torstai 3. huhtikuuta 2014

Nella ja Bumba

Tämänhetkisistä poikueista on jäämässä kaksi pikkuista kotiin. Onkin siis aika esitellä nämä kaksi suloista pikkupupua hieman tarkemmin.


Pandan poikueesta jää kotiin ihana Toowoomba, kutsumanimeltään Nella. Tytön väri on vielä hieman epäselvä, mutta se on joko luonnonkeltainen perhonen tai madagaskar otter perhonen. Jälkimmäisen puoleen kallistuisin enemmän, mutta varmuus väristä saadaan kun tuosta vielä kasvaa ja väri kehittyy.

Luonteeltaan Nella on sosiaalinen ja utelias pikkuinen. Se hyppii mielellään syliin ja jää hetkeksi rapsuteltavaksikin.

Nellan olisi tarkoitus jäädä asumaan yhdessä emänsä Pandan kanssa samaan häkkiin ja myöhemmin kesällä laumaan liittyy mahdollisesti vielä pari kania lisää (mikäli Nupun ja Tildan poikasista jää osa kotiin). Nellan mummo Luna tulee myöskin asumaan laumassa siihen saakka kunnes löytää uuden kodin itselleen.

Tulevaisuudessa Nella tulee saamaan omaa jälkikasvua ja olen tyttöä kaavaillut mukaan erääseen kasvatusprojektiini, josta julkaisen postauksen myöhemmin.Rumban lapsosista jää kotiin Avenger niminen poika. Kutsumanimekseen tämä pikkuinen sai Bumba. Tälle oli todella helppo keksiä kutsumanimi, sillä mikä muukaan nimi Rumban ja Bamsen pojalle sopisi kuin Bumba? Väriltään Bumba on isabella ja näin ollen tuo kivan lisäyksen kanilauman värivalikoimaan.

Bumba on hirmu mukava luonteeltaan. Se on kovin seurallinen ja tulee mielellään tekemään tuttavuutta ihmisten kanssa. Varmasti tästä kasvaa vielä ihana uros.

Periaatteessa meille ei enää uutta urosta mahtusi, sillä Bumba olisi jo kahdeksas uros talossa. Seitsemänkin tuntuu olevan vähän liikaa. Bumba saa nyt kuitenkin jäädä kotiin kasvamaan ja sen tilannetta katsellaan uudelleen syksyllä. Mahdollisesti urosmäärä tuosta ainakin yhdellä tulee vähenemään, joten sitten voi Bumban jättää hyvillä mielin kotiin.


Bumba ja Nella ovat muuten puolisisaruksia (sama isä), joten on hauska seurata tuleeko kaksikolla olemaan samoja piirteitä.

1 kommentti:

  1. Ihanan näköisiä nuo poikaset jotka teille jäävät <3 <3 Nella ja Bumba <3
    Sinut on muuten haastettu: http://elainkopla.blogspot.fi/2014/04/haaste.html

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)