torstai 6. maaliskuuta 2014

Viikon ikäiset pikkupuput

Lunan nelikko

musta (blogger muutti värin ruskeaksi)
musta otter perhonen
luonnonkeltainen perhonen?
keltamusta japanilainen

Limonan kaksikko

luonnonharmaa viittakuvio
luonnonkeltainen viittakuvio

Pandan viisikko

musta (blogger muutti tämänkin kuvan ruskeaksi)
musta otter perhonen
madagaskar otter perhonen?
musta otter perhonen
musta otter perhonen

Oli kova työ saada kaikista edes jossakin määrin edustavat kuvat. Ovat hyvin eloisia lapsia, eivätkä pysyisi hetkeäkään paikoillaan. Sukupuolia en vielä tässä vaiheessa edes yritä katsoa, mutta viikon päästä voisi niitäkin alkaa hiljalleen kurkkia.

Näin värien perusteella voisi kotiin jäävä poikanen olla jompikumpi Lunan perhoskuvioisista pikkuisista tai sitten Pandan ruskeamerkkinen perhonen. Mutta katsotaan millaiset luonteet noille kehittyy ja mitä sukupuolta ovat. Tänä vuonna ei kotiin voi enää jättää enää yhtäkään urosta, sillä niitä on nytkin jo ihan liikaa. Voi kyllä olla, ettei mikään näistä poikasista ole kotiin jäävä yksilö. Innolla odottelen millaisia poikasia Rumba saa, sillä sieltä pitäisi tulla ainakin luonteeltaan todella ihania pupuja. Mielelläni jättäisin jonkin Rumban poikasen kotiin, jos vaan sopiva syntyy.

Rumbasta puheen ollen, sillähän olisi pitänyt olla tänään 31. tiineyspäivä. Poikasia ei ole kuitenkaan kuulunut, vaikka selvästi tiineenä onkin. Todennäköisesti Rumba onkin siis tullut tiineksi vasta varmistusastutuksesta, joten poikaset syntyvät vasta viikonloppuna. Tätä olen alusta asti epäillytkin, sillä antoi niin hyvin astua toisellakin kerralla.

2 kommenttia:

  1. Apuaa!! Aivan älyttömän ihania vauvoja <3

    VastaaPoista
  2. eikä tuo luonnonkeltainen vk lapsi, ihan unelma <3 niin paljon hienoja poikasia :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)