torstai 13. maaliskuuta 2014

Rumban poikasten ensiesiintyminen ja Candycanen tilaus

Rumban poikasista ei blogissa vielä kunnon yksilökuvia ole ollutkaan, joten aamuisen pesätarkastuksen yhteydessä sellaiset nappasin. Kaikki neljä pikkuista ovat pulleita ja hyvinvoivia. On kyllä ihanaa että kaikki syntyneet poikueet ovat olleet sen verran pieniä, ettei poikaskuolemia ole ollut.

luonnonharmaa viittakuvio
luonnonkeltainen viittakuvio
madagaskar
luonnonharmaa perhonen
Kaikki poikasista ovat nättejä, mutta erityisesti tykkään luonnonkeltaisesta viittakuviosta. Sillä on ihana piirtokin otsassa. <3

Madagaskar on vähän hassun värinen, sillä paljaalla silmällä se näyttää vain tasaisen harmaalta. Vasta salaman kanssa kuvatessa siinä näkyy sävyeroja. Olen pohtinut mahtaako se olla madagaskar ollenkaan, mutta ei se oikein mikään muukaan voi olla.


Olen laittanut aina kaikista eläimiin liittyvistä tilauksista kuvia, joten laitetaan nytkin. Tälläinen paketti saapui Candycanelta alkuviikosta. Tilasin siis kaneille juomapulloja ja kaksi ruokakuppia, marsuille ruokakupin, kissalle pienen herkkupussin ja kaneille herkkuja vähän enemmänkin.

Tuolla on hinnat ihanan alhaiset. Tämäkin tilaus olisi maksanut paljon enemmän jos sen olisi jostain muualta tilannut. Harmi vaan että kani ja marsu tarvikkeiden valikoima on Candycanella melko suppea, joten virikkeet sun muut pitää hankkia muualta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)