sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Kevätkuulumisia


Koko viikon on vallinnut ihanan keväinen sää. Sen kunniaksi luppien ulkotarhan luukku aukesi tänään ensimmäistä kertaa. Mikäli hienot ilmat jatkuu, saa luukku olla jatkossakin päivät auki. Öisin lämpötila menee vielä miinuksen puolelle, joten yön ajaksi luukku pitää vielä laittaa kiinni.

Innokkaasti puput ulkotarhassa aikaansa viettivät ja jopa Rumban kolmiviikkoiset pikkuiset uskaltautuivat käymään ulkosalla.


 Eilen sijoituspupu Leni kävi meillä uusintavierailulla, sillä ensimmäisellä kerralla ei Tilda ollut kiimassa. Nyt astutus onnistui, joten toivottavasti olisi poikasia tiedossa Tildallekin.Lampaat ovat nekin päässeet kuluneella viikolla muutaman kerran pihalle vapaaksi. Tykkäävät kyllä käydä lampolan ulkopuolella jaloittelemassa, mutta kovin kauaa eivät ulkona kuitenkaan viihdy, sillä ruohoa ei vielä maasta löydy.

Onneksi lampaat saa pian jo keritä, sillä nuo kamalat rastavillat on kaikkea muta kuin edustavan näköisiä.Luna ja Panda poikasineen muuttivat muutama päivä sitten ylähäkistä komppariaitaukseen. Nyt poikasia on paljon helpompi käsitellä, kun ei tarvitse ylähäkistä yrittää niitä pyydystellä. Aitaukseen on mukava mennä vaikka istuskelemaan ja antaa poikasten hyppiä syliin omia aikojaan.


Luna ja Panda ovat jo ihan kyllästyneitä poikasiin, vaikkei niillä ole vielä ikää edes viittä viikkoa. Taitaa olla rankkaa hoitaa tuollaista pesuetta.  :)


Kotiin jäävä pikkutyttö pääsi esiintymään kameran eteen. Nimi tytölle on vielä mietinnässä. Miten voikaan olla aina yhtä vaikeaa keksiä nimeä uudelle pupulle?
Keväällä 14 vuotta täyttävä vaari pääsi sekin esiintymään kameralle. Pedon alaleuastahan puuttuu pala, jonka vuoksi kieli on usein osittain ulkona suusta.Huomenna Moppe koira viettää synttäreitään, täyttäen jo 9 vuotta. Synttärilahjan (iso paketti herkkuja) koira sai jo lauantaina.


Blogissa on muuten tällä hetkellä väliaikainen banneri käytössä. Kunnon banneri tulee kunhan saan siihen tarvittavat kuvat kokoon.

3 kommenttia:

 1. Kotiin jäävä pikkutyttö näyttää ihan siltä että sille sopisi nimi Mette! C:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mettepä tietenkin! :) Se olis ihan kiva nimi, vaan sinähän sen päätät. :)

   Poista
  2. Mette olisi kyllä oikein soma nimi. :)
   Pitääpä laittaa harkintaan.

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)