torstai 20. helmikuuta 2014

Ulkoilua ja vauva valmisteluja
Leevi ja Niilo kävivät tänään kumpikin vuorollaan hyppelemässä ulkosalla. Kummastakin on kehittynyt hyväkäytöksisiä pupuja, jotka eivät kauaksi lähde ja antavat ottaa lopuksi itsensä hyvin kiinni.
Veljeksistä Leevi on tullut enemmän isäänsä Rolleen. Se tykkää olla ihmisten seurassa ja sen saa kiinni juuri sillä sekunnilla kun haluaa. Niilo taas kulkee omia polkujaan ja sen kanssa saa neuvotella jonkin aikaa kiinniotto tilanteessa.


Luna ja Panda asuvat edelleen ylähäkissä, mutta eilen jaoin häkin kahtia. Puput oli määrä erottaa viikonloppuna, mutta Luna kiusasi Pandaa siinä määrin, että katsoin aiheelliseksi aikaistaa suunnitelmaa. Panda saa nyt rauhassa levätä ennen synnytystä, eikä joudu jatkuvasti juoksemaan ympäri häkkiä Luna perässään.

Lunan puoli häkistä
Pandan puoli häkistä
Lunan puoli häkistä on kooltaan suunnilleen 100 x 80 cm ja Pandan 100 x 100 cm. Vähän harmittaa pupuja noin pienissä häkeissä pitää, mutta onneksi on vain väliaikainen ratkaisu. Panda saa ensin rauhassa synnyttää ja hoitaa poikasiaan muutaman viikon, jonka jälkeen puput olisi tarkoitus koittaa saada takaisin yhteen.


2 kommenttia:

 1. Kannattaako heinää käyttää tehdashäkin pohjalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitat siis että heinä olisi ainoana kuivikkeena häkissä?
   En kyllä suosittele heinää kuivikkeeksi mihinkään häkkiin. Heinä ei ime pissaa ja siivotessa pitää heittää kaikki pois.
   Noissa postauksen kuvissa näyttää että kuivikkeena olisi heinää, mutta todellisuudessa häkeissä on purua ja kanit on vain levittänyt syödessään heinää ympäriinsä. :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)