maanantai 6. tammikuuta 2014

Sinisilmäinen suloisuusTässä on ihan jatkuvasti saanut kirjoittaa postausta uudesta kanista, mutta tämän jälkeen ei uusia asukkaita ole tulossa. Pupuja on nyt 14 ja olen lauman kokoonpanoon hyvin tyytyväinen.

Lauma täydentyi tänään pienellä (paperittomalla) leijonanharjas pojalla. Väriltään poika on sininen x-kirjava ss. Pupun tarkkaa syntymäpäivää en tiedä (pitää vielä kasvattajalta kysäistä), mutta se on tällähetkellä reilun 3 kk ikäinen.

Uutta pupua ei ollut oikeastaan enää tarkoitus ottaa, mutta kun tälläinen unelmakani sattui kohdalle, ei oikein voinut kieltäytyäkään. Touhon kuoleman jälkeen on kanilaumassa ollut leijonanharjaksen mentävä aukko ja tämä on myös täydellinen sulhanen Nupulle. Oikein tyytyväinen olen, kun vihdoinkin sain kauan haaveilemani x-kirjavan ja sisnisilmäinen pupun.

Tälle täytyy nyt alkaa nimeä miettimään. Edellinen tulokas sai sentään nimen tänään ja neidistä tuli Hilla. Pikkuinen sai odotella nimeä yli pari viikkoa, joten tuskin tämäkään pupu ihan heti nimeä saa.


Söpöjen pupukuvien jälkeen pitää laittaa vielä yksi vähemmän ihana kuva Tildan korvasta. Huomasin eilen, että korvassa oli kaksi isoa repeämää. Haavat eivät olleet löytöhetkellä tuoreet, joten olivat oletettavasti tulleet jo sitä edellisenä päivänä. Rupi oli liimannut repeymät yhteen, mutta saapa nähdä miten käy kun tuosta paranevat. Kiinnittyvätköhän enää yhteen, vai jääkö korva repaleiseksi.

Olen ihan ihmeissäni miten Tilda on korvansa telonut, sillä en keksi häkissä mitään terävää mihin korva olisi voinut jäädä kiinni. Toisen kanin tekemältäkään nuo eivät oikein näytä, eikä kukaan kyllä Tildan kimppuun uskalla käydäkään.

6 kommenttia:

 1. Hilla, ihana nimi pienellä tytölle! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana karvapallo♡. En tiennyt että kaneilla voi olla siniset silmät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinisilmäiset kanit onkin hieman harvinaisempia, joten niihin ei välttämättä jatkuvasti törmää.

   Poista
 3. Ihana:3 ton nimi on niin Elmeri:d (tuli heti mieleen kun kania katoin!) Voi tildaa:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elmeri olisi kyllä kieltämättä ihana nimi :)

   Poista
 4. Aijai kun kaunis jellona! Näin sinisilmäisten kasvattajana ihastun aina kun näen sinisilmäisiä kaneja :) ♥

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)