sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Kuvia kera kuulumistenPikkumies, joka nykyisin tunnetaan nimellä Julius, on asunut meillä jo kaksi viikkoa, mutta ei tulonsa jälkeen ole blogissa esiintynyt. Pojan kuulumiset voisivat siis olla paikallaan.

Julius kotiutui varsin nopeasti. Aluksi se hieman arasteli ihmisiä kanilassa vapaana ollessaan, mutta häkin luukulle tuli kyllä katsomaan. Nyt ihmiset eivät pelota enää ollenkaan ja pojan saa hyvin kiinni kun on juoksentelun jälkeen aika palata häkkiin.
Luonteeltaan Julius on hyvin ihana pupu. Se on mukavan rauhallinen ja kiva käsiteltävä. Vaikka ikää on vasta vähän, on poika jo erittäin kiinnostunut tytöistä. Meidän muun pojat on ollut tuossa iässä kauhuissaan jos tyttöpupu on tullut vastaan, mutta Julius olisi heti astumassa. Jälkikasvua poika tulee saamaan kuitenkin vasta kesällä.

Juliuksen tarkka syntymäpäivä jää luultavasti ikuisesti hämärän peittoon. Pojan kasvattaja oli jo ehtinyt hukata vanhan kalenterin, mihin oli syntymäpäiviä merkkaillut. Mutta eipä tämä nyt niin paha juttu ole. Pääasia että edes suunnilleen tietää milloin on syntynyt.


Lauman toiseksi uusin jäsen Hilla on asunut meillä kohta kuukauden. Neiti on kasvanut huimasti siitä kun meille pienenä rääpäleenä muutti. Neidin liittäminen luppalaumaan ei ole vieläkään tuottanut toivottua tulosta ja Hilla viettää edelleen suurimman osan päivästään turvanurkkauksessaan. Olen päättänyt aloittaa huomena kunnon tehototutuksen, jotta tyttö otettaisiin viimein lauman jäseneksi.Lunalla ja Pandalla on ihme tapa esittää häkissä ollessaan jalkapalloja. Kumpikin näyttää pahasti ylipainoisilta, mutta kunnolla liikkuessaan ne ovat ihan normaalin näköisiä.
Panda on nykyään huomattavasti emäänsä Lunaa isompi. Kuvassa Luna on taka-alalla, joten kokoero ei ihan noin suuri ole mitä kuva antaa ymmärtää. Pitäisi oikein ottaa niistä kuva vieretysten, niin kokoero näkyisi parhaiten.Marsuista ei ole tullut pahemmin kirjoiteltua. Mietinnän alla on jokin erikoispostaus niihin liittyen, jotta eivät vallan unohtuisi.

1 kommentti:

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)