maanantai 2. joulukuuta 2013

2. Luukku: Suloisin pupu äänestys

Kuka onkaan pupuista suloisin? Jotta voittaja erottuisi joukosta selvemmin, mukaan äänestykseen pääsi ainoastaan kesällä syntynyt nuoriso. Äänissä olisi ollut varmaankin turhan paljon hajontaa, jos koko lauma olisi ollut ehdolla.

Omaa suosikkiaan voi äänestää sivupalkissa olevan kyselyn avulla. Halutessaan saa toki myös perusteluja laittaa kommenttina.

 Ehdokas nro. 1

risteytys n. Valloittava Valssi "Nuppu"
s. 4.5.2013  väri: madagaskar

Rumban ja Touhon tytär Nuppu on sekoitus kummankin vanhempansa parhaita puolia. Nuppu on sosiaalinen kani, joka rakastaa huomiota. Sylissä on aina kiva istua rapsuteltavana.
Tyttö on myös hyvin fiksu ja asioiden oppiminen ei tuota sille ongelmia. Valjaat se hyväksyi heti ensimmäisellä kerralla ja estehypyn salat se oppi nopeasti.


Ehdokas nro. 2

risteytys u. Poseidon "Leevi"
s. 27.5.2013  väri: km japanilainen

Leevi on ihana, luppaluonteinen poika. Se on kovin ihmisrakas ja on aina häkkinsä luukulla vastassa. Muista kaneistakin Leevi tykkää kovasti, vaikka nykyisin joutuukin yksin asumaan. Ulkonäöltään Leevi muistuttaa tasapuolisesti kumpaakin vanhempaansa. Rakenne ja luppakorvat on peritty Limona emältä, kun taas harja ja väritys on tullut Rolle isältä.


Ehdokas nro. 3

risteytys u. Fantasos "Niilo"
s. 27.5.2013  väri: km japanilainen

Niilo eroaa veljestään Leevistä kaikin tavoin. Ainut yhdistävä tekijä on sama väri, joka kuitenkin on sekin kummallakin ihan erilainen. Niilo on seurallinen ja kiva pupu, mutta ei kuitenkaan erityisemmin pidä rapsutuksista tai sylissä olosta. Luonteeltaan se on aika paljolti isänsä kaltainen mahtailija.


Ehdokas nro. 4

risteytys n. Cinderella "Panda"
s. 23.6.2013  väri: musta otter perhonen

Panda on peräisin Touhon ja Lunan kesäisestä yllätyspoikueesta. Tyttö on samankaltainen kuin emänsä, niin värin kuin luonteenkin puolesta. Panda on hieman ujo kani, joka ei erityisesti välitä seurustella ihmisten kanssa. Ulkonäöltään neti on hyvin nätti.

2 kommenttia:

  1. Annan ääneni Nupulle, koska mun mielestä nämä este lajit kaikilla eläimillä on niin paras asia. Ja jos itse ottaisin joskus kanin, haluaisin että se olisi juuri tuollainen.

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)