lauantai 16. marraskuuta 2013

Vaan kuinkas sitten kävikään


Jokin aika sitten kerroin, kuinka Valtsu tulee todennäköisesti ainakin talven yli meillä asumaan. Pupuhan oli koko syksyn myynnissä, mutta kiinnostus oli vähäistä ja nekin vähät kiinnostuneet eivät tuntuneet sopivalta ostajalta. Pitkään aikaan en Valtsusta ole missään ilmoitellut, sillä olin jo varautunut siihen että se jää tänne pidemmäksi aikaa. Vaan kuinkas sitten kävikään. Eläin.fi sivustolta en ole saanut myynti ilmoitusta poistettua, sillä sivuilla on aina jotain häikkää. Sivustolla roikkuva ilmoitus on jo vaikka kuinka vanha, mutta yksi innokas ostaja uskalsi silti laittaa viestiä ja kysyä olisiko kani vielä vapaana.
Todennäköisesti Valtsu tulee lähiaikoina muuttamaan uuteen kotiin. Tosi hieno juttu, sillä on harmillista pitää kanilassa pupua jota kohtaan ei ole minkäänlaista kiinnostusta.

Valtsun mahdollinen lähtö tarkoittaa sitä, että pojalle kaavailtu häkki jää tyhjäksi. Eikös olekin aika kamala ajatus, että kanilassa olisi häkki vailla kania? Luultavasti häkki tulee saamaan asukkaan, mikäli jokin sopiva pupu vastaan tulee.
Oikeastaan en edes tiedä millainen tämä uusi pupu voisi olla. Uutta uroskaniahan olen suunnitellut, mutta sen tulen hankkimaan kaiketi vasta kevättalvella. Vuorossa voisikin olla uuden naaraan hankinta. Belgianjätti kiinnostaisi, mutta en tiedä jaksanko alkaa järjestellä sellaiselle riittävän suurta aitausta. Tuohon vapaana olevaan pikkuhäkkin kun ei jättikania oikein voi laittaa.

Jää nähtäväksi millainen uusi asukas kanilaan muuttaa, jos muuttaa ollenkaan.

2 kommenttia:

  1. Hyvä että Valtsu saa kodin ⌒.⌒ Tosi söpön näköinen puputtaja.

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)