perjantai 8. marraskuuta 2013

Uusi järjestys lampolaan

Eilen pääsin tallilta jo hyvissä ajoin aamupäivällä kotiin, joten päätin vihdoinkin tyhjentää lampolan käytävän heinistä ja rakentaa karsinan loppuun.
Samalla muutin hieman pupujen asumisjärjestystä. Kaksikerroksisen häkin viereen tein komppareista aitauksen ja samalla paikalla olleen pikkuhäkin siirsin käytävän perälle.

Aluksi laitoin aitaukseen Paskiksen ja Jirin siirsin Paskiksen paikalle nelikerroksiseen häkkiin. Paskis ei kuitenkaan aitauksessa pysynyt. Eilen se karkasi kerran ja yön aikana ole karannut taas. Paskis menikin nyt sitten kaksikerroksisen häkin alakertaan ja Luna ja Panda pääsivät aitaukseen.

Pikkuhäkki jäi tyhjilleen. Luultavasti Valtteri tulee siihen muuttamaan sitten kun ei enää poikalaumassa tule toimeen muiden kanssa.

Siivottu käytävä
Aitaus kaksikerroksisen häkin vieressä


Lampaiden karsina

4 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Sulla kun noita eläimiä on, niin voisitko tehdä joskus postauksen jonka aiheena olisi, kuinka totuttaa arka/uusi marsu omistajaansa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän tuo ehdottamsi postaus jossakin vaiheessa onnistu. :)

   Poista
 2. Ihana blogi sulla :) Käythän kattomassa mun kani blogin elainten-elamaa.blogspot.com :) Ja liity lukijaks jos kiinnostaa :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)