torstai 14. marraskuuta 2013

Tulehtuneet välit


Eilen tuli Niilon aika erota kavereistaan. Kerrosten välinen luukku meni kiinni ja Niilo jäi yksin ylös. Mitenkään pahaksi ei kolmikon tilanne mennyt, mutta päädyin kuitenkin Niilon porukasta poistamaan. Niilo on aikuistunut nopeasti ja kavereiden jahtailusta alkoi tulla jokapäiväistä puuhaa. Tappeluita ei ole ollut, mutta jahtailua ja karvojen nyppimistä ihan riittämiin. Nyt on taas rauha maassa kun Niilo asuu yksikseen ja Valtsu Leevin kanssa kahdestaan. Valtsun ja Leevin uskoisin tulevan vielä pari kuukautta toimeen, sillä kumpikin on aika nössöjä tapauksia
Niilo on ollut hyvin nopea kehityksensä kanssa, sillä kukaan muu uros meillä ei ole tuossa iässä ollut noin aikuismainen. Poika uhittelee mielellään muille uroksille, mitä kukaan muu ei todellakaan ole vielä tuossa iässä tehnyt.


Luppien ulkoilukausi on sekin tältä vuodelta ohi. Suljin nimittäin pupujen luukun. Eivät ne ulkotarhaa ole viimeaikoina kamalasti enää käyttäneetkään, kun ulkona on kylmää ja märkää.
Huhtikuun lopullahan tuo luukku keväällä avattiin, eli lupilla on ollut reilu puoli vuotta ulkoilumahdollisuus.


Yläkuvassa isä, alakuvassa poika. Jotakin samaa näköä havaittavissa?


Leevi oli tänään hetken pihalla vapaana ja koitin siitä kuvia räpsiä. Eipä mitään hienoa otosta tullut nytkään.
Poitsun tukka on kadonnut lähes kokonaan. Alusta asti tukka on ollut vähäinen ja harva, joten ei ole mikään ihme.
Ei pitäisi jäädä ainakaan epäselväksi ketkä ovat Leevin sukulaisia. Isäänsä Rollea se muistuttaa paljon, mutta on vain luppakorvainen ja rakenteeltaan pyöreämpi. Vielä enemmän se muistuttaa isosiskoaan Tildaa. Etenkin pään muoto on ihan sama kuin Tildalla.


4 kommenttia:

 1. Miten sä saat noi kanit pysymään pihallas kun pidät niitä irti? Meijän koirasta tulis ihan seko, jos se näkis kaneja (Onhan se sentään jäniskoira)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on pienestä asti saanut olla vapaana, joten ovat hyvin oppineet pysymään kanilan lähistöllä. Kaniin pitää tietenkin myös olla sen verran hyvä suhde, että sen saa kiinni halutessaan.

   Poista
 2. http://minnankanit.blogspot.fi/2013/11/liebster-blog.html :)

  VastaaPoista
 3. On sattunu selvästi joku virhe! Sillä mä mielestäni oon kokoajan lukenu sun blogia mutta en oo lukijana! Noh, nyt sitä ollaan. ;)

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)