keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Kanimaisia käsitöitä


Olen innostunut kovasti valjaiden teosta ja tänään taas tuli ostettua uusia nauhoja ja koristeita valjaita varten. Yllä on kuva tämänhetkisistä valjastarvikkeista. Kuvan tarvikkeiden lisäksi käytän vielä satunnaisia kankaita, mitä sattuu milloinkin nurkista löytymään.

Myyntiin lisäsin muutama päivä sitten uusia valjaita. Myytävät valjaat (+ pari hihnaakin) ovat täällä. Myytävät valjaat ovat vielä toistaiseksi kankaisia ja koristeettomia, sillä hienommat valjaat tarvitsevat vielä tuotekehittelyä ennen kun niitä myyntiin laitan.


Eilen tein hieman erilaisen kaniaiheisen käsityön, nimittäin naulahuovutin kanin pään. Aika söpö tuosta tuli ja ajattelin siitä magneetin mahdollisesti tehdä.

Neulahuovutuksesta innostuin jo yläasteen käsityötunnilla, mutta itselle ostin tarvikkeita vasta kesällä. Aikaisemmin en ole huovuttamaan päässyt, sillä sopiva alusta on puuttunut. Kuolussa neulahuovutettiin vaahtomuvipatjan palasten päällä, mutta omaa patjaani en ole viitsinyt leikkelemään lähteä. :)
Kaupoissa olen nähnyt harjamaisia alustoita, mutta ne ovat olleet turhan hintavia. Eilen kuitenkin keksin, että hevoselle tarkoitettu lyhytharjaksinen harja ajaa saman asian. Sellaisen päällä pupun huovutin.

Ajatuksena olisi tehdä vielä lisää huopaeläimiä, muitakin kuin pupuja. Mahdollisesti niitä voi joskus tulla myyntiinkin asti.

Luna
Valtsu pupu lähtee mahdollisesti viikonloppuna uuteen kotiin. Aiemmin jo kerroinkin kuinka tyhjä häkki saa mahdollisesti uuden asukkaan jossakin vaiheessa. Olen päätynyt siihen, että mikäli uusi pupu tulee, se saa olla uros. Harkitsin ensin uuden naaraan hankkimista, mutta sen tulen hankkimaan vasta keväällä, sitten kun Luna muuttaa pois. Panda jää Lunan myynnin jälkeen yksin, joten otan naaraspoikasen sille kaveriksi.
Eli uusi urospupu on siis nyt hakusessa. Jotakin pientä urosta etsin, jotta sillä voi sitten näitä meidän naaraita astuttaa. Vielä ei ole mitään kivaa pupua vastaan tullut (tai sitten välimatka on ollut liian pitkä). Huippuhyvä tarjontakaan ei kaneista näin loppuvuodesta ole. Miksi kivoja kaneja ei ole koskaan silloin tarjolla kun sellaista etsin? Silloin kun en uutta kania voi ottaa, pursuilee kaikki paikat toinen toistaan täydellisempiä pupuja.

5 kommenttia:

 1. Voi apua miten suloinen huopapupu! Tuollaisen tilaisin kyllä oitis! :3

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo huopakani<3. Hyvää matkaa Valtsulle!

  VastaaPoista
 3. todella kaunis ja hyvin tasapainoisen näköinen tuo huovutettu kanin pää. Minkä verran arvioisit tuollaisen huovutetun eläimen hinnaksi postikuluineen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa kyllä vielä sanoa hinnoista yhtään mitään. Mietin sitä tarkemmin sitten jos/kun noita myyntiin teen. :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)