maanantai 11. marraskuuta 2013

Epäonnistunut kuvaushetkiYritin kuvata Paskista aamuruokinnan yhteydessä, mutta ei siitä oikein mitään tullut. Heti kun pupu sai maata jalkojensa alle, alkoi kaivaminen joka jatkui ainakin vartin. Välillä liikuttiin pari metria johonkin suuntaan, mutta sitten taas kaivaminen jatkui.

Sama juttu on kaikkien muidenkin meidän urosten kanssa. Luulisi että vapaaksi päästyään olisi kiva sännätä juoksuun, mutta kaivaminen vie aina voiton. Mistähän mahtaa tämäkin johtua? Häkeissä pupuilla on purua ja heinää isot kasat, joten pitäisi sielläkin halutessaan päästä kaivamaan. :)


Kanikerrostalon viereen rahtasin tässä yksi päivä laatikoston. Järkyttävän ruma se on, mutta ainakin saa tavarat järjestykseen. Tuossa päällä on myös hyvä pitää kania vaikka valjaiden laiton aikana.


On jo pitemmän aikaa pitänyt laittaa kuva näistä pupujen valjaista. Hihnat olen tehnyt jo aikoja sitten, mutta niistäkään en ole kuvaa tainnut ikänä ottaa. Valjaat ovat nekin itse tekemiäni. Tiimarista löysin kivan värisiä nauhoja, jotka sitten ostinkin. Niistä nuo valjaat kokosin.
Aivan sattumalta valmiina olleet hihnat sopivat väreiltään hyvin yhteen valjaiden kanssa ja sain niistä muodostettua kaksi paria.


Viime viikolla tilasin uusia tarvikkeita valjaiden tekoon ja niitä odottelen lähipäivinä saapuvaksi. Myyntiin olen tekemässä muutaman valjaat ja ehkä hihnatkin, mikäli en halua pitää kaikkea itsellä. Piilotin tuon "myytävät valjaat" sivun väliaikeisesti näkyvistä. Se tulee uudelleen näkyville kun saan jotain uutta sinne lisättyä.


Huomasin että teitä lukijoita on jo 39 kipaletta. Kun saadaan tasaluku eli 40 lukijaa täyteen, niin kai sitä täytyy arvonta laittaa pystyyn.
Palkinnosta ei ole vielä mitään hajua. Jotain itse tehtyä valjasta tai hihnaa ajattelin, mutta voi olla että on jotain ihan muutakin. Mitä te lukijat haluaisitte?

4 kommenttia:

 1. Valjaat tai hihna ois minusta oikein kiva palkinto :) En keksi kyllä oikein mitään muuta hyvää palkintoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy mietiskellä vielä ja katsoa tuleeko inspiraatiota tehdä jotain kivaa kun nuo tilaamani valjastarvikkeet tulevat. :)

   Poista
 2. Musta noi kuvat on ihan hienoja ⌒.⌒

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin vaan toivonut loikkimiskuvia noiden miljoonien kaivelukuvien sijaan. :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)