keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Puput sisälle

Pupujen aamuruokinnan yhteydessä huomasin niiden pullojen olevan jäässä. Kyse ei ollut mistään pienestä jääkerroksesta, vaan vesi oli jäätynyt lähes kokonaan. Vaikka tässä on taidettu luvata vielä hieman lämpimämpiäkin ilmoja, päätin siirtää puput jo nyt sisälle. Ainakin viime yönä oli tainnut olla jäästä päätellen lämpötila jo kunnolla pakkasen puolella, joten pupuilla on parempi olla sisätiloissa.Suunnitelmien mukaisesti Paskis pääsi alimpaan kerrokseen ja Touho seuraavaan. Leevi, Touho ja nimetön otter poika saivat käyttöönsä kaksi ylintä kerrosta.


Yläkerran poikakolmikko
Rolle ja Jiri menivät lampolan puolelle. Rolle kerroshäkin yläkertaan ja Jiri pääsi samaan häkkiin missä on kesän ollut ulkonakin. Häkki on vielä toistaiseksi kerroshäkin vieressä, mutta siirtyy muualle kunhan lampola on tyhjennetty.
Lunan ja Pandanhan otin sisälle jo viime viikolla ja ne majailevat tuossa kerroshäkin alakerrassa.Lupat saavat vielä jatkaa ulkoiluitaan, kun kerran kätevästi pääsevät noista sisätiloistaan luukun kautta ulos. Luukkua tuskin tullaan sulkemaan vielä muutamaan viikkoon, ellei nyt yllättäen mitään kamalia pakkasia tule.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)