tiistai 8. lokakuuta 2013

Candycanen pakettirinki


Candycane järjesti pakettiringin ja tietenkin siihen piti mukaan ilmoittautua. Osallistuneille jaettiin kaikille parit, joille piti Candycanen nettikaupasta tilata yllätyspaketti (jonka arvo 20-25€). Oman pakettini sain tänään ja sisältö oli oikein mieluisa.

Paketista löytyi salaattipallo, ihana ruokakippo kanille, kolme jyrsittävää hammasharjaa, kuivattua pokkanaa, päärynää, kirsikkaa, nokkosta ja persiljaa, kurpitsansiemeniä, sekä kissalle kuivattua kanan maksaa. Lisänä Candycane oli laittanut pakettiin pussin lintujen talviruokintaseosta. Tämä oli siis tälläinen extra, jonka kaikki pakettirinkiin osallistuneet saivat.

Eniten tykkäsin paketissa tuosta ruokakiposta. Olen kyseisiä kippoja paljon kaupoissa ihaillut (niitähän myydään myös marsun kuvalla koristettuna), mutta en ikinä raaski ostaa keraamisia kippoja niiden hinnan takia. Aina tulee ostettua vaan niitä euron metallikippoja.

Pupuille/marsuille suunnatut herkut olivat suurimmaksi osaksi ihan uusia tuttavuuksia. Niistä ainoastaan persiljaa on meillä ollut. Saa nyt sitten testailla uusia herkkuja. Saattaa vaikka joku ihan uusi lempiherkkukin löytyä joukosta.

Peto on hulluna erilaisiin kissannameihin, mutta yleensä ei tule ostettua muuta kuin noita Whiskas nameja. Paketissa tullut kuivattu maksa osoittautui suureksi herkuksi. Pussia avattaessa kissa istui jo kärsimättömänä sylissä. :)

Kaiken kaikkiaan onnistunut paketti. Jos näitä vielä järjestetään, niin osallistun toisenkin kerran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)