torstai 12. syyskuuta 2013

Puput syksyisissä tunnelmissa

Taas on tullut huomattua, että heti kun kesä loppuu ei tunnu olevan mitään blogiin kirjoitettavaa. Varmaan tosin ihan hyväkin kun ei ihan joka päivä uutta postausta kirjoita.
Jos jollain on jotain toiveita postausten suhteen, niin niitä voi esittää. :)

Juoksutin tuossa hetki sitten Paskiksen ja poikakolmikon. Pojat on vielä sen verran nuoria, että niitä voi huoletta päästää samaan aikaan vapaaksi aikuisten urosten kanssa, eikä ongelmia tule. Yleensä juoksutan kolmikkoa Jirin kanssa, mutta nyt oli Paskis kaverina. Oli se taas kamalan tyytyväinen kun sai kaniseuraa ja kaikki neljä pupua pomppivat onnellisina samassa laumassa. Paskis pitäisi varmaan jossain vaiheessa leikkauttaa, jotta se voisi saada vakituisen häkkikaverin.

Otter uros asustelee vieläkin meillä, mutta on kyllä edelleen myynnissä. Kania kohtaan ei ole ollut oikein kiinnostusta. On sitä välillä kyselty, mutta joko kyselijästä ei ole sen koommin kuulunut mitään tai sitten koti ei ole muuten tuntunut pupulle sopivalta.
Mikään hätä ei pupusta ole eroon päästä, mutta mieluusti sen kuitenkin piakkoin jo uuteen kotiin luovuttaisin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)