maanantai 23. syyskuuta 2013

Estepupu Nuppu


Tavoitteeseen on viimein päästy. Nuppu siis ylitti eilen 30cm korkean esteen. Kyllä siitä vielä taitava kehittyy.
Kolmella esteellä treenataan edelleen, sillä en ole saanut aikaiseksi niitä enempää rakentaa. Puomitkin alkavat näillä estekorkeuksilla käydä vähiin. Niitä kun on vain 9 kappaletta käytössä. Pitäisi niitäkin tehdä lisää.

Ongelmana Nupun hyppimisessä on se, että sitä ei voi hypyttää ollenkaan nurmikolla. Nurmikolla se vain alkaa syödä ruohoa, eikä etene ollenkaan esteillä. Olisiko kellään mitään hyvää ideaa miten hypytys saataisiin nurmellakin onnistumaan? Hyvää hiekkapohjaa meidän pihassa on niin vähän, että useamman esteen rataa ei oikein saa mahtumaan muualle kuin nurmikolle.
Lumen tuloonkin on (toivottavasti) vielä aikaa, eli aika kauan vielä maapohjalla hypitään.


Niiloa ja Leeviä oli niitäkin ajatuksena alkaa pian esteille opettaa. Pojat ovat kuitenkin sellaisia säheltäjiä, että saa nähdä tuleeko esteilystä mitään. Viikonloppuna ajattelin poikia ensimmäistä kertaa hypyttää, kun saan taas apulaisen mukaan.

4 kommenttia:

 1. Miksi et niitä vanhempia kaneja hypytä? :) Kyllä nekin voi oppia hyppimään vaikka ovatkin jo aikusia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä ei oikein kukaan ole hyppelystä kiinnostunut, yritetty on kyllä. Ne on myös niin tottuneita vapaana ulkoiluun, että pitempiaikeinen valjaissa olo selvästi inhottaa. :)

   Poista
 2. Hyviä puomeja saa helposti sanomalehdestä. Ainoa huono puoli on etteivät kestä vettä.. Mutta kestää kyllä jos kani loikkaa esteen sekaan, saattaa ehkä vähän taittua mutta ei katkea tai muuta. Eikä välttämättä edes taitu. Eli ottaa pari aukeamaa sanomalehteä ja rullaa tiiviisti ja sitten pari teipin palaa. Voi myös maalata jollon tulee vankempia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanomalehtipuomeja yritin joskus tehdäkin, mutta huomasin että paljon vähemmällä vaivalla katkon niitä suoraan metsästä. :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)