sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Esteiden opettelua

Nuppu
Nuppu on viimeinkin aloitellut kunnolla esteiden hyppelyä. Treenikertoja on takana vasta kaksi, mutta nopeasti Nuppu ymmärsi asian idean ja hyppii jo ihan kivasti. Eilen kuvattiin videotakin hypyistä ja yritän saada videoita tänne blogiinkin näytille lähiaikoina. En jostain syystä saa tälle koneelle siirrettyä videoita muistikortilta, mutta täytyy yrittää vielä toista konetta.

Esteitä on käytössä toistaiseksi vain kolme ja puomeistakin on kova pula. Niitä pitää siis vielä lisää rakennella. Näiden kahden hyppelyharjoituksen jälkeen Nupun este-ennätys on 25cm. 20cm se hyppää puhtaasti, mutta 25cm tulee jo välillä pudotuksiakin. Hetkeen ei korkeudet ole nousemassa, vaan treenataan ensin näitä matalia esteitä niin, että menevät puhtaasti.

Tilda ja Rumba
Muutaman viikon päästä saa aloitella myös Niilon ja Leevin esteharjoitukset. Sitä ennen pitäisi tosin harjoitella vielä valjaissa kulkemista. Pojat pitivät valjaita päällään eilen ensimmäistä kertaa.

Niilo
Leevi
Niilon toinen korva sinnittelee vieläkin pystyssä. Mahtaakohan korva lupahtaa enää ollenkaan.
Hauskaa että toinen korva luppautui jo hyvin aikaisin, mutta toinen ei hievahdakkaan alaspäin. :)

Panda
Pandan esteilyt odottavat vasta parin kuukauden päässä. Nyt on kuitenkin työn alla saada pupu rohkeammaksi. Panda asuu äitinsä Lunan kanssa ja Lunahan on luonteeltaan aremman puoleinen. Panda on huomattavasti saanut huonoja vaikutteita äidiltään, kuten osasin odottaakin.
Pandaa tuleekin käsiteltyä useita kertoja päivässä, jotta se alkaisi luottaa enemmän ihmisiin.

Rolle

1 kommentti:

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)