tiistai 6. elokuuta 2013

Lunan lasten vieroitus


Lunan poikaset vieroitettiin tänään. Panda jäi asumaan äitinsä kanssa, mutta loput neljä pikkupupua siirtyivät luppalauman jäseniksi.
Eilen siirsin Lunan poikasineen luppien häkkiin ja lupat tottakai toiseen häkkiin. Tänään sitten hain Lunan ja Pandan pois häkistä ja laitoin lupat sinne tilalle. Häkkien vaihtelun tein jotta hajut vähän sekoittuisivat ja lupat hyväksyisivät vieraat poikaset paremmin laumaan.

Ihan hyvin kanien yhdistely onnistui. Nuppu ja Tilda eivät oikein uusista lauman jäsenistä tykänneet, mutta eivät nekään kuitenkaan mitenkään pahasti pikkuisia kiusanneet. Eiköhän ne tuosta kohta sulaudu kaikki yhdeksi laumaksi. Ensiviikon sunnuntaina Lunan poikaset ovatkin jo luovutusiässä ja toivottavasti lähtevät piakkoin uusiin koteihin.


Luna ja Panda jäivät kahdestaan asumaan. Nyt kun Panda on ainut poikanen häkissä, tulee sitä käsiteltyäkin enemmän. Vaikka kesy ja helposti käsiteltävä pupu se on jo nytkin.


Niilo ja Leevi juoksentelivat tänään pihalla. Ensimmäistä kertaa näin kuinka pojat laittoivat leikkitappelun pystyyn. Muuten ovat hyvin sopuisa pari ja varmasti tulevat keskenään toimeen vielä monta kuukautta.
Harmi että näidenkin kanssa täytyy odotella vielä syksyyn, ennen kuin voi alkaa hypellä esteitä. Nupun kanssa sen sijaan voi aloittaa estekoulutuksen jo kuukauden kuluttua. Jospa näistä nyt saisi ihan oikeasti estepupuja. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)