sunnuntai 11. elokuuta 2013

Katsaus kanien tavaroihin

Esittelyssä pupulauman tavarat. Myöhemmin tulossa vielä erillinen postaus marsujen tavaroista.Yleensä kanit ulkoilevat vapaana, mutta välillä tulee valjaillekin tarvetta.
Kaneilla on käytössään kuudet H-valjaat, kahdet lapavaljaat ja yhdet verkkovaljaat. Ensiviikolla posti tuo vielä kolmet uudet H-valjaat (kahdet keltaiset ja yhdet mustat).

Valjaiden kavereina kaneilla on viisi talutushihnaa ja fleksi.


Erilaisia ruokakuppeja kaneilla on iso kasa. Pääasiassa ovat metallisia, sillä ne ocvat halpoja ja kestäviä.Juomapulloja on kahdeksan ja kaikki ovat käytössä. Muutama varapullokin pitäisi ehkä hankkia. Talvisin pulloja on pakkasten takia rikkunut aina paljon, joten tänä vuonna olen ajatellut hommata muoviset juomakipot talveksi. Eipä tarvitse sitten jatkuvasti olla uusia pulloja ostamassa rikkoontuneiden tilalle.


Hammasvikainen Jiri tarvitsee ruokansa raastettuna, joten sillä on oma raastin.


Koppien siivoamista varten on kaksi kissanvessa lapiota ja yksi lasten lumilapio.


Kaneilla on yhdet pienet kynsisakset, sekä myös toiset isommat koiran kynsisakset, jotka puuttuvat kuvasta. Aktivointipallo löytyy, sekä kaksi kampaa ja yksi harja (+harjan puhdistin).


Myös naksutin löytyy.


Kuljetusbokseja on kaksi, Atlas 10 ja Atlas 20.

Aika vähän kaneilla tavaraa siis on, vaikka niitä iso lauma onkin. Vessalaatikot joillain kaneilla on, mutta ne ovat ihan perus muoviastioita, eivätkä kalliita kaupan vessoja. Ompahan yksi vanha uunivuokakin vessalaatikkona.
Mitään turhia virikehärpäkkeitä en myöskään viitsi kaupoista ostella. Esim. puun oksat ovat ihan yhtä hyviä virikkeitä (elleivät jopa parempia) kuin eläinkaupoissa myytävät viritelmät.

2 kommenttia:

 1. Mikä se naksutin on ja mihin sitä käytetään? Kun kerroit että sellainenkin löytyy. En tiedä mikä se on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naksuttimessa on nappi, jota painamalla kuuluu naksaus. Naksuttimen avulla eläimille on helppo opettaa erilaisia temppuja, kunhan vain ymmärtää miten ja missä tilanteessa sitä käytetään.

   Kannattaa lukaista vaikka wikipedian artikkeli aiheesta, se varmasti selventää enemmän asiaa: http://fi.wikipedia.org/wiki/Naksutinkoulutus

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)