perjantai 23. elokuuta 2013

Esteitä


Tänä keväänä syntyneille, kotiin jääville pupuille on tarkoituksena opettaa esteiden hyppelyä. Joskus tulevaisuudessa olisi kiva käydä vaikka kisoissakin, mutta saapa nähdä onko nelikossa yhtäkään estepupua.

Hyppelyä on paha opettaa ilman kunnollisia esteitä, joten rakensin näin aluksi kaksi harjoitusestettä. Lisääkin varmaan vielä teen.
Nämä kaksi estettä on yhdestä suunnasta hypättäviä. Niissä on tolppien toisella puolella naulat puomipidikkeinä joten jos siltä puolelta hyppäisi, eivät puomit pääsisi tippumaan. Seuraavaksi täytyykin tehdä esteitä, jotka voi hypätä kummastakin suunnasta.
Puomeja pitää vielä tehdä lisää, sillä esteisiin saa tarvittaessa korkeutta 50cm asti.

Ensimmäisenä estekoulutukseen pääsee Nuppu, joka täyttää ensikuussa 4kk. Kolme kertaa on jo neidin kanssa miniesteitä hypätty ja ihan lupaavalta vaikuttaa. Parin viikon päästä aletaan treenaamaan kunnollisia esteitä ja selviää onko Nupusta hyppijäksi.


Tilasin pari päivää sitten tarvikkeita valjaiden tekoon. Mahdollisesti alan tehdä valjaita joskus myyntiinkin, mutta ensin pitää tehdä muutamia harjoituskappaleita.
Tuntuu tosin, että nykyään joka toinen kaninomistaja myy itsetehtyjä valjaita. Ei siis välttämättä ostajia kamalan helposti löydy. Täytyisi keksiä jotain hienoa ja erikoista, jotta erottuvat massasta. :)

Eilen tilasin myös uuden kameran, kun tuo tämänhetkinen vetelee viimeisiään. Kuvien laatukin saattaa parantua, kun tulee taas kunnollinen kamera käyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)