lauantai 20. heinäkuuta 2013

Viimeiset kuvat

Limonan poikaset täyttävät maanantaina 8 viikkoa, joten oli aika ottaa poikueesta viimeisen kerran yksittäiskuvat. Hyvä että kuvasin poikaset jo päivällä, sillä suunnitelmiin tuli muutoksia ja yksi poikasista lähti jo tänäiltana kohti uutta kotia.

u. Poseidon
u. Fantasos "Niilo"
n. Demeter
n. Selene
n. Afrodite
Demeter lähti siis tänään maailmalle ja kaksi muuta naarasta haetaan huomena uuteen kotiinsa. Niiden lähdettyä meillä onkin sitten enää 19 kania.
Suloiset urokset jäävät sentään tästä poikueesta ainakin vielä toistaiseksi kotiin. Niilohan nyt on jäämässä meille pysyvästi, mutta Poseidonin kohtaloa vielä mietitään. Myynnissä se ei ainakaan tällä hetkellä ole, mutta saapa nähdä voidaanko sitä pitää vai ei.

Lunan poikasetkin täyttävät huomena jo neljä viikkoa. Niistä jää mahdollisesti kotiin musta otter perhonen naaras ja nimikin tytölle on jo päätetty. Siitä tulee Panda. Tytön kotiin jääminen ei kuitenkaan vielä ihan varmaa ole. Olisi se kuitenkin hyvä, jos Luna saisi häkkikaverin talveksi. Keväällä Luna saa ehkä vielä yhdet poikaset (suunnitellut tällä kertaa), mutta sitten saattaa olla että se tullaan myymään. Luna kun ei oikein sovi meidän laumaan. Myyminen ei kuitenkaan ole vielä varmaa, mutta pohdiskelen sitäkin vaihtoehtoa. Onneksi aikaa päättää on runsaasti.

Sain tässä muutama päivä sitten mahtavan idean. Nimittäin poikueen luonnonkeltainen perhos uros olisi täydellinen uros Tildalle. Tildanhan olen suunnitellut astuttavani vuoden kuluttua Touholla, mutta tämä uros olisi melkeimpä parempi. Ikävä kyllä ei poikaa voida millään pitää itsellä, joten yritänkin sille etsiskellä sijoituskotia. Olisi aivan mahtavaa jos sijoituskoti löytyisi, mutta jos ei löydy niin sitten pitää poikanen myydä.


Kaninpoikasten kasvatus on työlästä hommaa, mutta onneksi kissakin osallistuu. Nappasin muutaman kuvan siitä, kuinka Peto omaaloitteisesti totuttaa kaninpoikasia kissaan.Taitaa olla Pedolla vähän yksinäistä kun kaikki päivät makaa kanihäkeillä. Kyllä meidän vaari oikeasti kaneista tykkää, vaikka joskus niillä yrittääkin jalkapalloa pelata. Touhonkin kanssa olivat hyvät ystävät silloin kun se asui vielä sisällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)