perjantai 12. heinäkuuta 2013

Uusia tavaroita


Puput ovat saaneet parit uudet valjaat. Valjaat ovat lapavaljaita, joita meillä ei ennestään ole ollutkaan.
Violetit valjaat ja hihnan tilasin Hennalta. Tukevat ja hyvät valjaat ovat. Kooltaan nuo ovat S-kokoiset ja Lunalle ainakin ovat sopivat. Muille en ole vielä sovittanutkaan. Nämä pysyvät toivottavasti Lunan päällä paremmin kuin H-valjaat, joista neiti luikahtaa parissa sekunnissa läpi.

Raidalliset valjaat taas ovat itse tekemäni. Valjaat tein jo jokin aika sitten, mutta ei ole tullut kuvaa laitettua. Ihan hyvät valjaat tuli, vaikka niissä on käytetty pelkästään nurkista löytynyttä tavaraa. Mitään en vartavasten valjaita varten ostanut.


Toissapäivänä puput saivat kasan uusia ruokakuppeja. Naapuri nämä meille antoi. Ovat olleet ennen kissoilla käytössä, mutta kun naapurilla ei kissoja enää ole, ovat kupitkin jääneet turhiksi.
Pari kuppia on jo päässyt käyttöönkin ja muillekin löytyy käyttöä varmasti viimeistään talvella.


Limonan raitalapsilla on tänään tiedossa vieroitus. Maanantaina pikkuiset täyttävät seitsemän viikkoa, joten pakko ne on laumasta pois ottaa vaikka ei yhtään tekisi mieli.
Niilo ja myynnissä oleva uros menevät Jirin kanssa asumaan ja kolme tyttöä muuttavat omaan kämppään.
Lunan poikaset pääsivät eilen ensimmäistä kertaa häkin ulkopuolelle juoksentelemaan. Kovasti mentiin ympäri pihaa, vaikka ikää ei ole vielä edes kolmea viikkoa.
Näilläkin olisi se muutto isompaan häkkiin kohtapuoliin tiedossa, mutta en taida ihan vielä tänään muuttoa kuitenkaan tehdä. Viikonlopun aikana tulee kuitenkin sekin tapahtumaan.

2 kommenttia:

 1. hei olisin todella kiinostunut kanista ja myytkö kani ja missä asutte

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://kaninkanssa.suntuubi.com/
   Kotisivuilta löytyy lisätietoa. Myytäviä poikasia on tosin aikaisintaan huhtikuun lopulla.

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)