tiistai 9. heinäkuuta 2013

Puolilupat


Limonan molemmilta urospoikasilta on oikeanpuoleinen korva luppautunut. Tyttöjen korvat sinnittelevät edelleen pystyssä. Viimevuotisten poiskasten tavoin näillekin tulee melko varmasti kuitenkin lopulta kaikille luppakorvat.
Lähipäivinä voisi tuoda pupuja käymään taas sisällä, sillä usein poikaset ovat laskeneet korviaan kun ovat olleet hetken sisällä.


Viikonloppuna Limonankin poikaset vieroitetaan. Urokset muuttavat luultavasti Jirin kanssa asumaan ja naaraat muuttavat keskenään omaan häkkiin.
Luna tulee myöskin muuttamaan viikonloppuna pesueineen. Ne menevät Touhon häkkiin ja Touho muuttaa Lunan häkkiin. Tämä sen takia, että Lunan häkki on vähän turhan pieni noin isolle pesueelle. Pikkupuput kun eivät vielä aikoihin pysty hyppäämään häkin yläosaan.

Tänään katselin Lunan poikasilta sukupuolia, ja näytti siltä että poikia olisi kaksi ja tyttöjä kolme. Nämä voi kuitenkin vielä muuttua, kun pieniä vielä ovat.
Poikia olisi näillä tiedoilla ruskeamerkkinen poikanen ja toinen ottereista. Nyt pitäisi sitten päättää jääkö joku kolmesta naaraasta Lunan kaveriksi kotiin.


Korvat poikasilla on ihanan pienet. Nämä on ensimmäiset poikaset meillä, joille Rolle ei ole sukua. Rolle periyttää isoja korvia jälkeläisilleen, mutta nyt kun Rollea ei suvusta löydy, on korvatkin hyvin pienet.

1 kommentti:

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)