perjantai 5. heinäkuuta 2013

Lauma pienenee

Huomenna aamulla olisi viimeinkin lähtö tuolle reissulle, josta jo aiemmin kirjoittelin. Alunperin piti lähteä jo pari päivää aiemmin, mutta suunnitelmat muuttui ja ollaan reissussa lauantaista maanantaihin.
Seuraavan kerran kirjoitan blogiin matkan jälkeen hieman lomatunnelmia.


Poikasia on lähtenyt jälleen maailmalle. Eilen vietiin "länttinaama" keskustaan uudelle omistajalleen ja tänään luonnonharmaa naaras vietiin junasemalle. Huomena Tildan poikanen lähtee matkaan mukaan ja tiputetaan se Parkanoon uudelle omistajalle. Näin ne vaavit vähenee.
Näistä luovutusikäisistä poikasista on kotia vailla enää luonnonharmaa uros ja luonnonkeltainen uros.


Pupuja kuskaillessa on ollut kätössä "uusi" Atlas 20 boksi. Yksi kanin varannut nainen kävi katsomassu pupuja ja toi samalla boksin jo valmiiksi meille. Varaus kuitenkin peruuntui vielä samana päivänä, sillä kanit olivatkin aiheuttaneet allergiaa. Boksiaan varaaja ei enää takaisin tarvinnut (kun sitä kaniakaan ei kerran voi hankkia) vaan antoi sen meille. Ihan kiva että nyt on tämä isompikin malli, kun tuo toinen boksi on 10 kokoinen.

n. Valloittava Valssi "Nuppu"
Kotiin jääville lapsosille saatiin eilen keksittyä viimeinkin kutsumanimet. Tytöstä tuli Nuppu ja pojasta Niilo.

u. Fantasos "Niilo"
Ensiviikon lopulla pitäisi selvitä Lunan poikasten sukupuolet ja sitten voi miettiä jättääkö niistä jonkun kotiin. Joukossa on nätti valkoinen poikanen, jonka haluaisin kovasti itselle. Oikeasti se on väriltään ilmeisesti jokin perhonen, luultavasti musta perhonen. Se on kuitenkin täysin valkoinen ja ainoastaan korvien kärjissä on hieman tummahkoa karvaa.
Jos poikanen sattuu tyttö olemaan, niin luultavasti se jää itselle. Aivan varmasti on kuitenkin poika, kun sen niin kovasti itselle tahtoisin jättää.

1 kommentti:

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)