keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Jo kymmenen poikasta maailmalla


Eilen lähti jälleen pupuja maailmalle. Rumban poikueen mustaa urosta tultiin hakemaan uuteen kotiinsa, mutta myös keltainen uros lähti loppujenlopuksi samaan paikkaan.
Poikueesta on kotia vailla enää luonnonharmaa uros. Poikanen täyttää tällä viikolla jo 12 viikkoa, joten olisi mukavaa jos sekin löytäisi pian kodin itselleen.

Kaninpoikasten tilanne näyttää jo varsin hyvältä. Luonnonharmaan pojan lisäksi vapaana on enää kolme Lunan poikasta.
Kaikenkaikkiaan poikasia oli 19 ja niistä 10 on jo uusissa kodeissaan (+ neljä poikasta, jotka jäävät meille kotiin). Jäljelle jäävistä viidestä poikasestakin yksi on jo varattu.

Poseidon "Leevi"
Poseidonille keksittiin viimein kutsumanimi, joka on Leevi. Piti miettiä joku nimi, joka sopisi hyvin yhteen Niilon kanssa, kun veljeksiä kerran ovat. Leevi nimi on ollut jo pitkään "marsun nimi -listalla", mutta jäänyt käyttämättömäksi kun pelkkiä tyttömarsuja on hankittu. Joten suloinen pupupoika sai nimen itselleen.

Fantasos "Niilo"
Nuppu kokeili eilen valjaita ensimmäistä kertaa ja todella hyvin niihin suhtautui. Pupu ei oikeastaan huomannut valjaita ollenkaan, vaan viipotti normaalisti ympäri pihaa.
Kovasti jo odottelen että saisi alkaa kouluttaa tyttöä esteille, mutta vielä pitää odotella vajaa pari kuukautta.Postaukset ovat olleet taas kovin kanipainotteisia, mutta koitan kirjoitella taas piakkoin muidenkin eläinten kuulumisia. Onko kellään mitään toiveita postausten suhteen? Mitä haluaisitte lukea marsuista, kissasta, lampaista tai kotiloista?

Ensiviikolla ollaan ehkä menossa taas parinpäivän reissulle. Suunnitelmissa olisi käydä Ähtärin eläinpuistossa. Jos siellä tulee käytyä, niin blogiin on tulossa vaihteeksi kuvia eläintarhaeläimistäkin.

2 kommenttia:

 1. Mistä löysit noin pienet valjaat? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin ne viime syksynä yhdeltä petsiessä valjaita myyneeltä ihmiseltä. Valjaat on myyjän itse tekemät, kaupasta noin pieniä tuskin saakaan.
   Hirmu hyvät valjaat ovat kyllä, ne saa säädettyä todella pieniksi ja saa aloitettua hyvissä ajoin poikasten valjaskoulutuksen.

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)