sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Remontti suunnitelmat


Aamulla oli poikaporukka jo hyvässä sovussa, eikä Paskis ole enää pikkuisia alistanut juuri ollenkaan. On kiva huomata, kuinka Paskis oikein nauttii kun häkissä on pupukavereita. Paskis on kamalan seurallinen pupu ja eläisi varmasti mielellään isommassa laumassa. Haaveissa olisi se joskus leikkauttaa, niin pääsisi vaikkapa luppien kanssa asumaan.

Poikalauma harvenee viikon kuluttua, kun ensiviikonloppuna kahta poikaa tullaan hakemaan uuten kotiin. Madagaskar otter ja musta otter muuttavat yhdessä samaan kotiin, joka kuulostaa juuri täydelliseltä paikalta kaksikolle. Luonnonkeltaisen pojan varaajasta ei ole hetkeen mitään kuulunut, joten saa nähdä täytyykö laittaa se uudelleen myyntiin. Mustalle poikaselle on koti tiedossa, mutta se pääsee muuttamaan sinne vasta n. kuukauden kuluttua. Luonnonharmaa poika etsii edelleen kivaa kotia itselleen. Harmi etteivät luonnonharmaat kelpaa kenellekkään värinsä vuoksi, tämäkin kun olisi tosi kiva pikkupupu.


Lampola tullaan kesän aikana remontoimaan parempaan kuntoon. Ikkunoista on laseja rikki, jonka vuoksi ikkunat on pitänyt talveksi tukkia kokonaan. Ovi on myös tuottanut ongelmia, sillä se ei ole pysynyt saranoillaan ja on toiminut lähinnä laskusiltana.
Jossakin päin maailmaan purettiin vanha navetto ja tuttumme toi meille kasan ovia ja ikkunoita. Lampolaan tulee kunnon tuplaikkunat ja toimiva ovi. Sisälämpötila saattaa remontin myötä nousta, mikä ei ole koskaan pahitteeksi talven pakkasilla. Mahdollisesti lampolan lattia tullaan valamaan uusiksi, sillä rotat ovat vuosien saatossa saaneet sen pilalle.
Uusia pupuhäkkejä pitäisi myös rakentaa, kun pupumäärä on taas päässyt vähän kasvamaan. En tiedä saako lampolan puolelle enää mahtumaan enempää häkkejä, mutta sitten otetaan mahdollisesti navettorakennuksen seuraava osasto käyttöön. Kovasti tekisi mieli rakentaa ainakin iso kolmikerroksinen häkki...


Vaihdoin muuten blogin bannerinkin tänään. Mitäs tykkäätte?
Tämä on ensimmäinen itse tekemäni banneri, aikaisemmat ovat olleet siskoni tekemiä.

1 kommentti:

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)