lauantai 29. kesäkuuta 2013

Ovi ja ikkunat paikallaan


Lampolan julkisivuremontti on edistynyt mallikkaasti. Ikkunat ja ovi on paikallaan ja enää tarvii vain hieman siistiä ja maalailla.
Ikkunoiden alla olleet hirret olivat päässeet hieman lahoamaan, joten lahot kohdat poistettiin kokonaan. Yhdessä vaiheessa lampolan seinässä olikin valtava aukko, kun kaikki kuvass näkyvä vastarakennettu puuttui.
Uudet ikkunat on tosi mahtavat, sillä ne ovat puolet isommat kuin vanhat. Pääsee paljon enemmän valoa lampolaan. Toimiva ovi on myöskin oikein kiva juttu. :)

Huomena kaksi poikasta tosiaan lähtee maailmalle, kuten jo edellisessä postauksessa kirjoittelin. Alkuviikosta taas parikin ihmistä käy katsomassa varaamiaan poikasia. Pupuilla ei ole ainakaan tylsää kun jatkuvasti käy vieraita.

Loppuviikosta onkin sitten tiedossa mukava kesälomareissu. Tarkoitus olisi lähteä Etelä-Pohjanmaalle seikkailemaan ja käväistä Seinäjoen maatalousnäyttelyillä, PowerParkissa ja Tuurissa.
Marsut menevät reissun ajaksi mummulle hoitoon ja muut eläimet jäävät kotihoitoon. Toivottavasti eivät aiheuta kamalasti ongelmia hoitajalleen.
Voin vain kuvitella kuinka paljon rahaa tulee kulumaan reissulla. Tuurissa on vaikka mitä kivaa ostettavaa, samaten maatalousnäyttelyillä. Eläimille tulee varmaan ostettua paljon kaikkea kivaa.
Reisusta on jonkinlainen postauskin aikanaan tiedossa.


Puput saivat muutama päivä sitten omat esittelysivut tänne blogiin. Mikäli et ole asiaa vielä huomannut, niin kannattaa kurkata "kanit" sivua ja tutustua kaneihin tarkemmin. Aiemmin pupuista oli vain perustiedot esillä, mutta nyt löytyy myös luonteet ja muuta juttua.
Muillekin eläimille on tulossa omat esittelysivut muutaman viikon sisällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)