maanantai 10. kesäkuuta 2013

Kaksiviikkoiset suloisuudet

Nuorimmaiset täyttivät tänään kaksi viikkoa. Silmät näiltä aukesivat kunnolla vasta eilen, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Kohta lähdetäänkin jo liikkeelle pesästä.

Poikanen 1
Poikanen 2
Poikanen 3
Poikanen 4
Poikanen 5
Sukupuolista ei ole vielä edes arvauksia heittää, mutta eiköhän nekin tämän viikon aikana selviä. 
Nämäkin puput muuten etsivät uusia koteja, joten jos pieni raitapeppu kiinnostaa, ota yhteyttä. Vielä ei ole tietoa jääkö näistä joku kotiin, sekin selviää sitten aikanaan. Mikäli yksikään ei itselle jää, niin ainakin sijoitukseen yhden uroksen mieluusti antaisin. 


Aikamoinen vilske ja vilinä luppien kopissa alkaa olla. Yllä olevassa kuvassa lauma on syömässä aamu siemeniään. Reunassa näkyy myös Limonan poikaset pesässään, ne ei sentään vielä liiku muun lauman mukana.
Samassa tilassa asustelee vielä jonkin aikaa 3 aikuista ja 14 poikasta. Kahden viikon päästä lauma pienenee, kun Rumban poikaset vieroitetaan. Vieroitan ne 7 viikkoisena, jolloin pojat muuttavat Jirin tai Paskiksen kanssa samaan häkkiin asumaan. Tyttö poikasten sijoituspaikkaa en vielän tiedä.

3 kommenttia:

  1. Jos viitospupu sattuisi oleen tyttö ja olisit siitä luopumassa niin olisin vakavasti harkittemassa meille kolmatta pupua... C:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tuo 5 ainakaan tällä hetkellä erityinen lemppari ole, joten aika varmasti se myyntiin tulee. Sukupuolet noilla selviää luultavasti viikonloppuna, kunhan tuosta vielä hieman kasvavat. :)

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)