sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Poikasjuttuja ja ulkoilukuvia


Tildan nakki on edelleen elossa ja makoilee pulleana pesässä. Poikanen tuntui myöskin jo eilistä lämpimämmältä. Taitaa siis pikkuinen selvitä.
Ellen ihan väärin nähnyt, niin mielestäni poikasella on haalea viiru selässä. Ilmeisesti sen väritys tulee olemaan keltainen perhonen tai madagaskar perhonen.

Hieman harmittaa miten Tildan maitovarat menevät ihan hukkaan, kun on vain yksi imetettävä. Rumba parka taas joutuu imettämään kahdeksan ahnasta suuta.
Toiveissa olisi, että kun lupat muutaman viikon päästä laitetaan taas yhteen asumaan, alkaisi Tilda imettää myös Rumban lapsia.


Rumban lapset kasvavat edelleen hirmuista vauhtia. Olen tuohon madagaskar otter väriseen poikaseen ihastunut ja toivon että se naaras olisi. Harmi kun en osaa sukupuolia vielä noin nuorista katsoa, niin joutuu vielä pari viikkoa odottamaan ennen kuin niistä tulee varmuus.

Viimepäivinä meillä on ulkoiltu ahkerasti, kun sää on ollut hyvä. Tässä muutamia ulkoilukuvia.

Tänään käytiin mummulla syömässä ja Mopen kanssa tuli käytyä lenkillä. Samalla tiellä kulkee lähes päivittäin ravihevosia, mutta koskaan ei ole sellaiseen kuitenkaan törmätty.
Viimein koitti kuitenkin sekin päivä ja vastaan tuli ravureita oikein kaksin kappalein. Olin varmuuden vuoksi laittanut Mopelle kuristuspannan kaulaan tavallisen lisäksi. Hyvä että laitoin, sillä kurkkarista repimällä sain sen tiensivuun. Moppe raivosi ihan hulluna, koska jostain syystä se inhoaa hevosia. Hepat oli ilmeisesti hyvin koiraan tottuneita, sillä ohittivat Mopen oikein nätisti. Mikään pikkukoira Moppe ei ole, mutta sain sen sentään pidettyä paikoillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)