torstai 16. toukokuuta 2013

Päivän kuulumiset

Heti alkuun pakolliset vauvakuvat. :)


Tildan poikasella on hauska tapa nukkua pesässä aina selällään. Mahakin tuolla on ihan mahdottoman pullea, ei ainakaan ole maidosta puutetta.
Huomasin tänään, että pikkuisen kylkiinkin on ilmestynyt ruskeita pilkkuja. Ei siis olekaan ihan niin vaalea mitä alunperin ajattelin.


Rumban lapsilta on kaikilta silmät avautuneet. Alkavat jo muistuttaa kaneja.Yllä olevassa kuvassa ovat lempi poikaseni, eli japsi ja mada otter. Toivottavasti edes toinen olisi naaras, niin voisi itselle jättää.


Poikasten kasvaessa myös pesä on laajentunut ja vie jo ison osan laatikosta. Katselin että aika saastainen alkaa jo olla, joten huomenna luultavasti siivoa sen. Yritän jättää mahdollisimman paljon tuttuja materiaaleja, mutta suurin osa taitaa kuitenkin joutaa roskiin.


Tänään aloittelin kunnolla Touhon ulkohäkkiä. Tavoitteena oli saada se valmiiksi, mutta eipä siitä sitten mitään tullut. Reilun viiden tunnin (lähes tauottoman) vasaroimisen ja sahaamisen jälkeen oikea käsi sanoi sopimuksensa irti. Lihakset kipeytyi ihan täysin, eikä kädellä voi oikeastaan tehdä tällä hetkellä mitään. Vain etusormi ja peukalo toimii. Vesilasiakaan en pysty kädessä pitämään.
Jospa lihakset palautuisivat huomiseksi, niin saisin häkin valmiiksi ja Touhon ulos.

Tarkempi esittely häkistä tulee kunhan se valmistuu, mutta tässä hieman esimakua.Kuvia katsellessa herää kysymys miten sain noin yksinkertaiseen rakennelmaan kulumaan niin paljon aikaa. :)


Marsut viettivät aamupäivän portailla omassa häkissään. Ulkoilukauden aloitus tuntuu olevan niille kovin suuri kynnys, joten aloitellaan ihan varovasti.
Viola uskalsi liikkua häkissä normaalisti, mutta Ilona ei hievahtanutkaan mökistä koko nelituntisen ulkoilun aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)