tiistai 7. toukokuuta 2013

Muutto kesähäkkiin

Lunakin pääsi eilen muutamaan kesäasuntoonsa. Alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen, Jiri sai jäädä Lunan vanhaan kesähäkkiin ja Luna meni tuohon uuteen häkkiin.Aika pieni tuo häkki on, mutta eipä Lunallakaan sitä kokoa pahemmin ole. Täytyy kuitenkin yrittää pitää sitä mahdollisimman paljon vapaana.


Jirillä onkin nyt sitten hauskaa, kun sen ikkunasta on suora näkymä Lunan häkkiin.Touhokin kävi kurkkimassa Lunaa ja katseli järkyttyneenä kun tyttö kellahteli jatkuvasti kyljelleen. Lunalla on tapana tehdä aina noin, kun sen häkin vierestä kulkee poikakaneja. :)

Käy Lunaa sääliksi, kun se kovasti toivoo saavansa pupuvauvoja. Sisähäkkiinsäkin se oli tehnyt hienon pesän ja nyppinyt valtavasti karvaa. Valitettavasti Luna ei kuitenkaan tänä vuonna tule poikasia saamaan. Suunnitelmissa olisi teettää sillä poikaset kuitenkin kevättalvesta. Siihen on kuitenkin vielä lähes vuosi aikaa.


Luppien koppi alkaa olla varsin kiinnostavassa kunnossa. Olen sinne lisäillyt turvaverkkoja, ettei kukaan vahingossakaan pääse hyppäämään Rumban puolelle.
Tildan ja Limonan erotin eilen omille osastoille. Tilda nimittäin alkoi tehdä heinästä pesää. Parempi että ovat erillään, jos se Tilda nyt kuitenkin saa ne poikaset. Kaksikon välit on myöskin ollut sen verran kireät, että varmasti mukavempi olla erillään.


Rumban lapset voivat edelleen kaikki oikein hyvin. Joskin olen edelleen sitä mieltä, että joukon pienin ei tule isoksi kaniksi asti selviytymään.


Se on lähes puolet muita pienempi. Kuvassa se on normaalikokoisen poikasen kanssa ja kokoero on huima.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)