torstai 2. toukokuuta 2013

Koppi kolmeen osaan

Rumballa on 28. tiineyspäivä meneillään, joten lapsoset ovat lähiaikoina syntymässä. Rumban kohdalla on tiineyskin aivan varma. Sen maha on ihan räjähtämispisteessä, tuollaiseksi se ei ole sitä syömällä voinut saada. Nyt saakin sitten jännittää sitä, osaako se hoitaa poikasensa ja meneekö muuten kaikki hyvin kun kuitenkin ensisynnyttäjä on kyseessä.

Sen jälkeen kun Limona todettiin tyhjäksi, on lupat taas olleet kaikki yhdessä. Erotuksen aika on kuitenkin jälleen koittanut.
Siivosin tänään kopin ja aloin sitten jakaa sitä kolmeen osaan.

Siivoilua

Mattoa on muotoiltu talven aikana uuteen uskoon
Edelleenkään en tiedä yhtään onko Tilda tiineenä vai ei. Pidän sitä kuitenkin varmuuden vuoksi jonkin aikaa ainakin yöt erillään Limonasta, jos poikasia sattuu tulemaan.


Kolmeen osaan jaettu koppi
Osasto 1
Rumban laitan ensimmäiseen osastoon, jotta heti ovelta näkee missä mennään poikasten tulon suhteen. Puiseen laatikkoon Rumba on pesää näyttänyt suunnittelevan, joten se sai laatikon omaan osastoonsa.

Osasto 2
Tilda saa perimmäisen osaston käyttöönsä. Tasot jäävät tälle osastolle. Lisäksi laitoin tuon häkin tuomaan lisää oleskelualaa.

Osasto 3
Limonalle jäi kaikkein pienin osasto. Sillä on kuitenkin ulos menevä luukku, joten ulkona on lisätilaa.


2 ja 3 osastot pystyy helposti yhdistämään, sillä aidan ali menee kouru, josta kanit mahtuvat. Kouruun laitan yön ajaksi tiilen, jolloin kulkereitti tukkeutuu. Näin Limonaa ja Tildaa saa pidettyä helposti päivät yhdessä ja yöt erikseen.

Tällä hetkellä Lupat on vielä kaikki samassa tilassa yhdessä, mutta myöhemmin tänään laitan ainakin Rumban omaan osastoonsa, jossa saa pysyä kunnes lapset syntyvät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)