tiistai 9. huhtikuuta 2013

Tiedon hakua


Olen koittanut googlesta etsiä tietoa tuosta kaksoisastumisesta kanilla, mutta huonosti tuntuu tietoa löytyvän. Yhdeltä keskustelufoorumilta tuosta hieman juttua löytyi, joten ilmeisesti pitäisi kuitenkin ihan mahdollista olla, kuten ajattelinkin. Tietoa löytyy siksi kovin huonosti, että eihän kaneilla ole mitään järkeä kaksoisastumista käyttää. Kani kuitenkin ehtii elämänsä aikana saada monet poikaset, joten miksi yhdellä kertaa pitäisi saada kahdesta eri uroksesta lapsia.

Eli ei tässä nyt sitten voi oikein kuin odottaa että millaisia nakkeja se Rumba tekee. Itse en kanien värien periytymisestä juuri mitään ymmärrä, joten petsiessä noista väreistä kyselin. Rumba + Touho yhdistelmästä pitäisi kuulemma tulla ulos luonnonharmaata ja Rumba + Paskis yhdistelmästä keltaisia ja km japseja, joko sellaisenaan tai sitten viitta/perhos kuviolla. Joten ainakin poikasten väristä sitten näkee kuka on isä. Toiveena tietysti olisi että pelkästään Touhon jälkeläisiä tulisi, Paskis kun on Rumban velipuoli.
Sinänsä ihan mielenkiintoinen juttu tuo kaksoisastutus, mutta jos näin on tapahtunut, menee suunnitelmat pahasti pilalle.

Tildan uskoisin myöskin tiineenä olevan. Kiinnostus poikia kohtaan on lopahtanut ja valeraskaus oireitakaan ei ole ollut tuon mahdollisen astumisen jälkeen. Petsiessä kyselin tämänkin yhdistelmän mahdollisia värejä. Keltaista ja japsia tästäkin tulisi, mahdollisesti viittana ja perhosena.
Tildan poikasten kohtalo on kuitenkin edelleen mietinnän alla. Näillähän siis myöskin olisi tuo Paskis isänä, joka on Tildankin velipuoli. Poikasten lopetus olisi tietenkin paras ratkaisu, mutta on sitten eri asia raaskiiko pikkuisia tappaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)