torstai 11. huhtikuuta 2013

Kanit valokuvamalleina


leijonanharjas u. Touho


risteytys u. Paskis


risteytys u. Rolle


risteytys u. Jiri


hermeliini n. Luna


kääpiöluppa n. Limona


risteytys n. Rumba


risteytys n. Tilda

 Tänään tuli otettua "hienoja rakennekuvia" pupuista. Osa poseerasi oikein nätisti ja osa sitten vähän vähemmän nätisti. Osalla noista on sen verran paksu talvikarva, että niiden päät näyttävät kuvissa hirveän pyöreiltä. Eli ei ne tuollaisia pallopäitä oikeasti ole.
Jiri taas on varsin kynityn näköinen. Sillä on ollut koko talven kovin ohut turkki, joten siinä näkyy heti kun karvaa irtoaa pienikin tuppo. Eilen se pääsi vahongossa Paskiksen kanssa samaan aikaan vapaaksi ja pieni tappelu siinä sitten syntyi. Kuvista huomaakin kuinka pepusta on vähän napsittu karvaa sieltä täältä. Oikean puoleisen silmän alla sillä oli hiljattain jokin patti. Patti on jo hävinnyt, mutta karvaa puuttuu edelleen.


 Limonalla on nykyisin tuollainen komea lovi korvassa. Luna sen siihen teki, kun Limona vapaana ollessaan tunki korvansa verkon läpi Lunan häkkiin. Viimesyksynä Luna puri samanlasen jäljen Tildankin korvaan, kun yritin niitä silloin toisiinsa totuttaa. Luppakorvat on siitä huonot, että aina tappeluissa tuppaavat saamaan kolhuja.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)