tiistai 23. huhtikuuta 2013

Ei vieläkään mitään

Eipä ole vieläkään poikasia kuulunut, vaikka Limonalla on 31. tiineyspäivä meneillään. Viime vuonnahan se sai poikaset juurikin 31. päivä, mutta ei sitten nähtävästi tällä kertaa. Tosin tuo maha on sen verran pieni, että sieltä saattaa hyvinkin tulla vain pari poikasta ja silloinhan tiineys kestää usein pidempään.
Ei voi kuin odotella ja toivoa että sieltä todella jotakin tulisi, eikä kyseessä ole vain pitkittynyt valeraskaus.
Tuli mieleen sellainenkin juttu, että jos Limonalla oli ensin valeraskaus ja tuli kantavaksi vasta sen jälkeen kun Paskis karkasi tyttöjen puolelle. Siinä tapauksessa lapsia ei vielä pitäisikään tulla. Aika epätodennäköistä kuitenkin on.

Ensiviikon viikonloppuna saakin sitten taas jännätä tuleeko poikasia, kun Rumballa alkaa tiineys lähestyä loppuaan. Ja Tildahan saattaa myöskin poikaset saada, mutta sen suhteen en niin varma asiasta ole.

Luppien koppihan on nyt sitten jaettu kahtia. Limona on toisella puolella ja Tilda ja Rumba toisella. Hieman ne olivat ensimmäisenä iltana kiukkuisia, kun tajusivat että eivät saakaan kaikki kylki kyljessä yötään nukkua. Kova paikka Tildalle ja Rumballe kun jäävät ensimmäistä kertaa elämässään vaille äidin huolehdintaa. :)

Eilen aloittelin jo hieman yhtä uutta ulkohäkkiä. Hieman erilaisempi häkki tulossa, mikäli onnistun suunnitelmien mukaisen häkin toteuttaa. Siitä kuitenkin enemmän sitten kun rakennusprojekti alkaa kunnolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)