keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Uuden asukkaan odottelua


Uusi pupu kotiutuu huomenna tai perjantaina, mikäli suunnitelmiin ei isompia muutoksia tule.
Pupuhan tulee meille sisälle asumaan kevään ajaksi, sillä sisällä asunutta kania olisi vähän ilkeää laittaa ykskaks lampolaan. Pupu saa kesällä totutella rauhassa ulkoelämään ja siihen asti on sisällä.

Häkkiviritelmä on vielä vaiheessa. Mersun vanhan häkin kaivoin tänään varastosta esiin ja siitä on tarkoitus tulla lepäily/ruokailu paikka. Häkin ympärille olisi tarkoitus jonkinlainen aitaus kehitellä. Huomena pitää käydä Agrimarketissa katsomassa löytyisikö sieltä kompostikehikkoja. Jos ei löydy, niin pitää sitten jotain puutarhaverkkoa ostaa ja koittaa siitä jonkinlaista aitausta muotoilla.
Mitään jättisuurta asumusta ei pupulle ole tänne sisälle tulossa, sillä tarkoituksena on pitää sitä vapaana aina kun joku vaan on vahtimassa. Itse pääsen töistä kotiin siinä kahdentoista-yhden aikaan, joten aika paljon ehtii pupua vapaana pitää.

Saa nähdä mitä Peto tuumaa kun sen reviirille tuodaan kani. Marsujen se antaa kyllä olla rauhassa, mutta kaneista se ei oikein ole koskaan tykännyt. Mutta eipä kissan tarvitse kania katsella kuin pari kuukautta, sitten on toivottavasti jo sen verran lämmin että pupun saa ulos.

Jos joku muuten jäi miettimään mitä tuo sininen uunivuoka tekee häkin päällä, niin kerrottakoon että siitä on tarkoitus tulla puputtimen vessalaatikko. Äiti osti joskus tuollainen nätin uunivuuan, mutta siitä meni sisäpuolen pinnoitus nopeasti huonoksi. Hienoa vuokaa ei raaskittu heittää menemään, vaan se säästettiin juurikin vessalaatikkotarkoitukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)