torstai 28. maaliskuuta 2013

Poika on tullut kotiin


Kuvissa esiintyy tänään kanilaumaan liittynyt uusi asukas, toistaiseksi vielä nimetön leijonanharjaspoika. Papereita pojalla tosin ei ole, mutta vanhemmat ovat kuitenkin molemmat puhtaita jellonia.
Pupu on nyt vajaan vuoden ikäinen, synttäreitään se viettää toukokuussa. Synttärit ovat muuten kaksi päivää Tildan ja Rumban synttäreiden jälkeen, eli varsin saman ikäistä sakkia.


Tässä on huono kuva  pojan häkkiviritelmästä. Muutoksia saattaa vielä tulla. Keskellä aitausta menee noita maalattuja hirsiä, joten pitää seurata alkaako niitä järsiä ja jos alkaa niin pitää hirret jotenkin peittää.


Tämän päivän ostoksia. Kompostikehikko, kaksi vessalapiota pupuille, kaksi uutta pulloa, ruokakupit uudele pupulle ja pellettiä Jirille. Jiri on edelleen sen verran laihassa kunnossa, että saa jonkin aikaa syödä varsin vapaasti tuota pellettiä kaiken muun ruuan lisäksi. Pelletti on ihan perus markettipaskaa, täytyy joskus hakea eläinkaupasta jotain laadukkaampaa lihotusruokaa.
Vasta viimeisessä kaupassa tuli mieleen että Mopella on ne synttärit sunnuntaina. Ruokakaupassa ei mitään kovin laadukasta valikoimaa koiran herkkuja ollut, joten mukaan tarttui Dentastixeja ja noita nahkatikkuja. Olisi jotain hienompaa voinut ostaa, jos olisi ajoissa muistunut mieleen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)