perjantai 29. maaliskuuta 2013

Kotiutumista

Touho
 Touhoksi nimetyn pojan ensimmäinen yö sujui hyvin. Kovin mielellään se näyttää viettävän aikaansa aitauksessaan olevassa 80cm pitkässä häkissä. Ilmeisesti se ei ollut tullut koko yönä häkistä ulos. Edellisessä kodissaan se on viimeaikoina ollut paljon häkissä, joten varmaan tuntee olonsa siellä turvallisimmaksi.


Nyt Touho on ollut koko päivän vapaana lattialla ja ulkonakin ehdittiin välillä piipahtaa. Kovin kauaa ei viitsitty ulkoilla, kun ei ole pahemmin tainnut ulkona olla.Muutkin puput, luppia lukuun ottamatta, pääsivät tänään ulkoilemaan. Samalla vähän siistin noita niiden häkkejä, niin ei tarvitse suursiivousta tehdä niin pian.

Limona oli tarkoitus astuttaa tänään Rollella, mutta tyttö oli kiukkuisella päällä eikä astutus onnistunut. Pitää yrittää huomena uudestaan.
Tosin on myöskin pieni mahdollisuus, että Limona on jo kantavana. Viime lauantaina juoksuteltiin pupuja ulkona niin, että Rolle oli vapaana alapihalla ja Limona ja Rumba valjaissa etupihalla. Pikkuveljeni ulkoilutti Limonaa ja antoi sen mennä omia teitään ja juoksi itse narun päässä perässä. Sillävälin kun hain ulkokisulle sisältä ruokaa, oli Limona juossut veli perässään navetolle ja sieltä kuuluikin jo apua huutoja. Siellähän Rolle jo ahdistelikin Limonaa. Veli ei noista astutusjutuista mitään ymmärrä, joten on mahdollista että Rolle on päässyt Limonan astumaan. Eiköhän se tässä lähipäivinä selviä, onko Limona kantavana vai ei. Mikäli ei anna Rollen astua, niin sitten todennäköisesti on jo kantavana.
Mikään katastrofi tämä ei ole, poikaset vain syntyvät sitten viikon aiemmin kuin mitä alunperin suunniteltiin.


Postaukset on olleet taas viimeaikoina varsin pupupainotteisia, mutta eiköhän muunkin lauman kuulumisia taas piakkoin blogiin eksy.

1 kommentti:

  1. Voi kun ihana blogi! Liityin kyllä seuraamaan noita tupsujalkoja :)
    Mullakin kaniblogi - http://pupuninjat12.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)