sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Kevään odottelua


Parina päivänä on ollut jo varsin mukava sää, joten eiköhän se kevät jo kohta tule. :)
Ja pakkohan sen on pian tullakkin. Huomasin nimittäin tässä yksi päivä, että kahden kuukauden päästä meillä on toivon mukaan pikkuisia pupulapsia.
Limona olisi loppukuusta tarkoitus Rollella astuttaa. Päivää en ole vielä päättänyt, mutta tuossa pääsiäisen aikoihin tulee astutus tapahtumaan. Viime vuonna Limona astutettiin pitkäperjantaina, ja saattaa olla tänäkin vuonna astutus samana päivänä.
Tildalla tai Rumballa olisi myös tarkoitus poikue sitten myöhemmin kesällä teettää. Tällä hetkellä kallistuisin enemmän Rumban puolelle, sillä Tilda on nyt viimeaikoina ollut hirmu kiukkuinen. Yhtenä päivänä lupat oli ulkona juoksentelemassa ja otin sitten Rollenkin ulos (valjaissa tietenkin). Annoin Rollen haistella tyttöjä ja Tilda sitten hyökkäsi useammankin kerran Rollen kimppuun vihaisesti muristen. Joten vähän epäilyttää antaisiko se koskaan yhdenkään uroksen astua itseään. Tilda on tykännyt noita poikia vetää turpaan pienestä pitäen. Rumba taas on hyvinkin kilttiluonteinen pupu ja tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa.
Sopivaa urosta olen yrittänyt lähistöltä etsiä, mutta vielä ei ole tullut tulosta. Mielessä on käynyt myös uuden poika pupun osto, mikä saattaakin olla mahdollista jos sopiva tulee vastaan.


Kunhan lumimäärä hieman vähenee, olisi suunnitelmissa aloittaa estetreenit kaneilla. Erityisesti tuota Paskista pitäisi koittaa hypyttää, kun se on rakenteeltaankin niin kivan sporttinen. Pojan kanssa ei ole koskaan esteitä hypitty, mutta luulisin sen niistä tykkäävän. Rumba ja Tilda aloittelivat jo syksyllä esteiden alkeita. Niillekkin voisi palauttaa mieleen esteiden salat, mikäli innokkuutta vielä löytyy.
Olen miettinyt myös erilaisten temppujen opettamista Rollelle. Mutta näitäkin treenaillaan sitten keväämmällä.


Rolle sai torstaina uuden ruokakupin (kuvassa). Kirpparilla oli 1,5€ myynnissä, joten ihan hyvät kaupat tuli tehtyä. Kuppi on kyllä oikeasti kissalle tarkoitettu, mutta ei kerrota sitä Rollelle.


Pupujen torstain ruuat. Porkkanaa, siemenseosta, näkkäriä ja jokaiselle yksi "huippu terveellinen" keksi.
Tuossa keskellä on pussillinen rotan myrkkyä, mutta se ei sentään ollut kaneille menossa. Jokainen blogia seurannut tietää varmasti kenelle myrkky on tarkoitettu. :)


Tästä tuli nyt pelkkä kaniaiheinen postausta, mutta joku toinen päivä sitten muidenkin kuulumisia. Lähiaikoina on tulossa pelkästään lampaillekin omistettu postaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)